Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Mniej cukru, więcej soku – pełne smaku nowe napoje Hellena

Mniej cukru, więcej soku – pełne smaku nowe napoje Hellena
Zobacz więcej zdjęć »
Napoje niegazowane Hellena mają udoskonalone receptury.

Wszystkie produkty z nowej linii Napoje Niegazowane 20% soku Hellena mają mniej cukru, więcej soku i bazują na naturalnej wodzie mineralnej oraz polskich owocach. Nowości są dostępne w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

W odpowiedzi na preferencje konsumentów i realia rynkowe Hellena udoskonaliła receptury produktów. Efektem jest nowa linia Napojów Niegazowanych 20% soku Hellena. Nowości kuszą smakiem, wysoką 20% zawartością soku owocowego i mniejszą ilością cukru w składzie. Są wytwarzane w technologii aseptycznej, nie mają chemicznych dodatków - sztucznych konserwantów czy barwników.

Nowa linia Napojów Niegazowanych 20% soku Hellena to szeroka gama 7 ponadczasowych, uwielbianych przez konsumentów polskich smaków, bazująca na naturalnej wodzie. Tworzą ją produkty: Jabłko z Brzoskwinią i Morelą, Jabłko z Truskawką i Maliną, Jabłko z Gruszką, Jabłko z Winogronem, Jabłko, Jabłko z Pomarańczą, Jabłko z Czarną Porzeczką. Nowości są dostępne w rodzinnym formacie o pojemności 1,75 l.

Benefity produktów zostały zakomunikowane na wyróżniających się soczystych etykietach. Estetyczne ikony podkreślają kluczowe wyróżniki i atrybuty napojów oraz ich polskie pochodzenie. 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

KMC

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »