Moda » Odzież

Moda Ciążowa Haltex

Okres poświąteczny to okres wielkich wyprzedaży. Można wtedy dokonać zakupu wymarzonej rzeczy po naprawdę wyjątkowej cenie. Choć zima jeszcze w pełni to na półkach sklepowych rozpoczęto zimowe przeceny, które przyciągają wzrok każdej kobiety.

Jest to dobry czas na zakup konkretnego produktu, tym bardziej, że czekaliśmy aż cena osiągnie minimum. Takie właśnie przeceny pozwalają na zrobienie ogromnych zakupów za niewielkie pieniądze. Poświąteczne wyprzedaże to najlepszy czas na kupowanie wcześniej upatrzonych produktów a widok niższych cen sprawia, że zakupy stają się dla nas przyjemnością.

Jedną z takich przyjemności przygotowała dla przyszłych mam firma Haltex. Od stycznia została zorganizowana wyprzedaż posezonowa. Bardzo zachęcające są tutaj ceny, bo obniżki sięgają do –70%., przy zachowaniu wysokiej jakości towarów. Jest to naprawdę świetna okazja do zakupów na dogodnych warunkach.

Panie spodziewające się maleństwa znajdą w promocji między innymi Spodnie Leaf (cena 21,00 zł). Są to eleganckie spodnie o prostym kroju, występujące w kolorze oliwkowym. Materiał posiada delikatną fakturę, a w górnej części spodni wszyty został pas dzianinowy, który dopasowuje się do zmieniających się kształtów przyszłej mamy.

W ofercie są również Spodnie Jonquil (cena 23,10 zł). Te z kolei mają luźny ale klasyczny fason. Występują w kolorze oliwkowym i bordowym, a materiał posiada równie ciekawą fakturę jak poprzedni model. Spodnie posiadają dodatkowo pas dzianinowy, co jest bardzo wygodne i praktyczne. Spodnie świetnie komponują się zarówno z koszulami jak i bluzkami dzianinowymi.

Oferta promocyjna firmy Haltex obejmuje również bluzki. Przykładem będzie Bluzka Liwia (cena 46,20 zł) w kolorze brązowym w delikatne pionowe paski. Bluzka jest bardzo elegancka a przy tym wygodna. Odcinana pod biustem i wiązana z tyłu, posiada również rozcięcia po bokach i przy rękawach.

Kolejny przykład to Golf Kelly (42,40 zł). Bardzo wygodna bluzka z bufiastymi rękawami przyozdobionymi tasiemką i zakończona marszczonym golfem. Dostępna jest w kolorze czerwonym lub brązowym. Jest dobrą propozycją zarówno do spodni eleganckich jak i sportowych. Można go wykorzystać również po okresie ciąży.

Jest to oczywiście tylko część przecenionej kolekcji jaka została zaprezentowana. Do obejrzenia całości oferty zapraszamy na stronę internetową www.haltex.com.pl. lub do salonu firmowego w Warszawie.

Salon firmowy Haltex: Warszawa, ul. Nugat 4, tel. (22) 643 06 65 lub 604 814 404;

sklep on-line: www.modaciazowa.com

HALTEX Odzież Ciążowa