Moda » Odzież

Modne sukienki

Sukienki są ulubionym elementem garderoby wielu kobiet. Przewiewne, wygodne czy eleganckie - idealnie nadają się na ciepłe wiosenne i letnie dni. Jest wiele fasonów i kilka długości sukienek - mini, midi, maxi. Jaka długość i jaki krój sukienek jest modny w sezonie wiosna-lato 2011?

Jest wiele sklepów, które kuszą potencjalne klientki swoimi projektami. Dzięki walce o klienta i coraz to nowym wymysłom projektantów podążających za tym , co jest trendy, kobiety mogą wybierać spośród niezliczonej ilości propozycji sukienek. Są do dyspozycji fasony wyszczuplające biodra, podkreślające talię, a także optycznie powiększające biust. W trzech długościach - przed kolano, za kolano i do kostek. W sklepach możemy kupić sukienki w praktycznie każdym kolorze czy pastelowym czy intensywnym. Coraz częściej można kupić sukienki we wzory ozdobione kokardami czy falbanami.

Warto zajrzeć do kilku sklepów, tym bardziej, że w ostatnim czasie pojawiły się przeceny  wiosennych kolekcji. Najbardziej kobiece z kobiecych propozycji znajdziemy w oczywiście w sklepach marki Orsay, której motto brzmi: „Thank God I'm a women".

Guziczek

Justyna21 2012-05-08 21:06:27

moim zdaniem modne jest to w czym sie dobrze wyglada . . .

k0bieta 2011-07-22 21:35:10

szczerze Ci polecam. ja ja kupilam jak tylko weszla do sklepow. jest boska... teraz jesli w ogole ja dostaniesz to juz pewnie tylko w outlecie :)

nothing2say 2011-05-24 10:30:21

jakos nie przepadam za Orsayowskimi ciuchami...
    ja sobie juz kilka sukienek upatrzylam. Jedna maxi w indyjskim i jakos tak do kolan w sOliverze!