Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Mokotowskie Spotkania, czyli jesienne nowości u polskich projektantów
w Placu Unii

Plac Unii City Shopping zaprasza na wydarzenie z cyklu ,,Mokotowskie Spotkania’’. Tym razem Targi Lokalnych Marek rozpoczynają się 21 sierpnia. Odwiedzający zapoznają się z jesiennymi nowościami od polskich projektantów oraz zgłębią tajniki kosmetycznych trendów sezonu.

Mokotowskie Spotkania – Targi Lokalnych Marek

Mokotowskie Spotkania to niezwykła inicjatywa dla tych, zainteresowanych rodzimą produkcją i świadomą konsumpcją. Cykl imprez stał się wyjątkową okazją, dla osób kochających nowości ze świata mody i lubiących spędzać kreatywnie czas.

Kolejny cykl już wkrótce

Od 21 do 23 sierpnia na odwiedzających Plac Unii czekać będą projektanci mody, biżuterii oraz producenci kosmetyków. Osoby, które przybędą na event będą mogli zapoznać się z jesiennymi kolekcjami oraz z nowościami wśród dodatków do stylizacji, szczególnie w formie bransoletek, naszyjników czy łańcuszków. Dla zainteresowanych pielęgnacyjnymi nowinkami, czeka natomiast możliwość wypróbowania naturalnych kosmetyków.

Targi Lokalnych Marek odbędą się 21-23 sierpnia b.r., wstęp bezpłatny.

O miejscu:

Plac Unii City Shopping to nowoczesne centrum handlowe zlokalizowane na warszawskim Mokotowie
u zbiegu ulic Puławskiej, Boya Żeleńskiego i Waryńskiego. Na trzech poziomach galerii znajduje się 70 najemców, w skład których wchodzą m.in.: Zara, H&M, Empik, iSpot, Bobbi Brown, Smyk, Deni Cler, Hebe czy Douglas. Na terenie obiektu do dyspozycji klientów są także Calypso Fitness, przyjazne kawiarnie i punkty gastronomiczne oraz supermarket SuperSam Stałą ofertę centrum uzupełnia szereg cyklicznych wydarzeń. Obiekt posiada podziemny parking mieszczący stanowiska dla ponad 500 samochodów.

Agentem wyłącznym reprezentującym Plac Unii City Shopping w zakresie wynajmu powierzchni jest firma Colliers International. Zarządca budynku to firma CBRE.

AHAVA_PR