Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Morphsuits opanowują ulice Śląska

Kolorowi Ninja wychodzą na ulice zaczepiając mieszkańców i prezentując rozmaite figury i animacje. Wbrew pozorom to nie scenariusz nowego teledysku rodem ze Stanów Zjednoczonych, a promocja drugich urodzin Galerii Agora Bytom.

Morphsuits, bo o nich mowa, to jeden z najnowszych trendów w reklamie, który już odnalazł swoją drogę na wielki ekran. Ciekawe stroje w różnorodnych wersjach można oglądać w filmach, teledyskach oraz zagranicznych reklamach, a dzisiaj zamaskowani bohaterowie trafiają na Śląsk.

Postacie przebrane w kolorowe kombinezy ruszą na ulice w Bytomiu, Chorzowie, Tarnowskich Górach i Piekarach Śląskich. Będzie je można spotkać już dzisiaj i zostaną z Wami aż do soboty. Agora Bytom w ten sposób promuje swoje drugie urodziny, które hucznie obchodzone będą w najbliższy weekend. - Mieszkańcy Śląska jako jedni z pierwszych w Polsce, będą mieli okazje spotkać kolorowych bohaterów. Jeśli zobaczycie ich na ulicy, nie bójcie się. Gwarantujemy, że mają pokojowe zamiary – żartuje Dariusz Albrycht z agencji NNI, która odpowiada za projekt.

Morphsuits będą rozdawać ulotki, animować spotkanych przechodniów i zachęcać do wspólnej zabawy. Możecie ich spotkać na ulicach, schodach, w budynkach i wszędzie tam, gdzie uda im się wejść. – Chcemy bawić się z naszymi klientami i zaprosić ich, aby przyłączyli się do wspólnego świętowania naszych drugich urodzin, na których czeka na nich mnóstwo atrakcji – mówi Hanna Petters-Kaczmarska, marketing manager Galerii Agora Bytom.

Swoje drugie urodziny Agora Bytom świętować będzie w sobotę i niedzielę. W tym czasie galeria zmieni się nie do poznania. Na gości czeka wiele gier i konkursów, zabawy dla dzieci, ciekawe pokazy oraz koncerty, na których specjalnie dla mieszkańców Śląska zagrają m.in. Dziewczyny i grupa Boys. Punktem kulminacyjnym będzie degustacja ogromnego pięciopiętrowego tortu przygotowanego specjalnie na tę okazję.

Więcej informacji o obchodach drugich urodzin Galerii Agora Bytom pod adresem www.agorabytom.pl.

Ciekawy film z wykorzystaniem morphsuits: https://www.youtube.com/watch?v=CxeOG1ZHif0

PREXPERT