Firma » Biznes

MPM Productivity Management Sp. z o.o. laureatem XX edycji Medalu Europejskiego dla Usług

Nominowana przez MPM Productivity Management usługa – szkolenia CPIM wg standardów APICS (szkolenia certyfikacyjne z zakresu zarządzania produkcją i logistyką) zyskała akceptację Komisji Weryfikacyjnej przedsięwzięcia i Firma znalazła się w gronie laureatów XX Edycji Medalu Europejskiego dla Usług.

19 marca odbył się uroczysty finał XX edycji Medalu Europejskiego dla Usług. Organizatorami przedsięwzięcia są Urząd Komitetu Integracji Europejskiej, Business Centre Club oraz jedna z najważniejszych dla przedsiębiorców instytucji w Unii Europejskiej - Europejski Komitet Ekonomiczno-Społeczny.

Wyróżnieniu podlegają usługi, które poszczycić się mogą jakością dorównującą poziomowi europejskiemu (nominowana usługa musi spełniać wymagane prawem normy, mieć odpowiednie licencje, patenty itp., istotna jest dynamika firmy oferującej usługę, zdobyte nagrody i certyfikaty). Celem przedsięwzięcia jest upublicznienie przykładów dobrej jakości i promocja metod jej osiągania.

Bardzo cieszy nas uznanie Komisji Weryfikacyjnej. Medal Europejski przyznawany jest przedsiębiorstwom spełniającym standardy Unii Europejskiej i dołączenie do grona Laureatów tegorocznej edycji jest dla nas zaszczytem" - mówi Agata Buszczak - Męcina, Prezes firmy MPM Productvity Management - „Przyznanie medalu naszej firmie traktujemy też jako okazany nam swoisty kredyt zaufania, który zobowiązuje. Nominowana usługa, szkolenia CPIM według standardów APICS jest świadectwem dostarczanej przez nas jakości usług. Dołożymy wszelkich starań aby i w przyszłości zasłużyć na takie wyróżnienie". Zbigniew Sobkiewicz, dyrektor Konsultingu MPM Producitvity Management dodaje: „Na przyznaną nam nagrodę złożyło się niewątpliwie zaangażowanie całego naszego zespołu, ale również nie można pominąć głosu naszych Klientów. Dzięki ich zaufaniu znaleźliśmy się w tym miejscu".

Podczas uroczystości odbywającej się w Centrum Olimpijskim PKOl, goszczono laureatów XX Edycji Medalu Europejskiego, laureatów Honorowych Medali Europejskich oraz osoby reprezentujące Europejski Komitet Ekonomiczno-Społeczny (EKES), Urząd Komitetu Integracji Europejskiej (obecnie w strukturach MSZ, reprezentowane przez ministra ds. europejskich Mikołaja Dowgielewicza), Kanclerzy Lóż Regionalnych BCC z całej Polski oraz przedstawicieli prasy ogólnopolskiej i regionalnej.

MPM