Firma » Biznes

MS więcej niż OKNA Laureatem konkursu TOPTEN Okna 2017

Okna M Sline + MD i ALU LOOK Firmy MS więcej niż OKNA zostały wyróżnione w konkursie TOPTEN OKNA 2017

W klasyfikacji okien PVC na 301 branych pod uwagę, aż dwa okna Firmy MS OKNA znalazły sie na liście 10 najlepszych okien w Polsce. Gala wręczenia nagród odbyła się 31 maja w Warszawie.

Celem projektu TOPTEN jest promowanie w Europie najbardziej efektywnych energetycznie urządzeń z różnych kategorii, ich ocena opiera się na standardowych deklaracjach, obiektywnych testach i analizach opracowanych przez niezależne instytucje. Do konkursu mogli zatem stanąć tylko producenci, których zgłoszone produkty z kategorię stolarka okienna spełniały wysokie wymagania, poparte dokumentami potwierdzającymi ich parametry techniczne, wydawanymi przez akredytowane laboratoria.

Organizatorami czwartej edycji konkursu TOPTEN 2017 w Polsce były: Stowarzyzenie na Rzecz Zrównoważonego Rozwoju, Fundacja na rzecz Efektywnego Wykorzystania Energii i Dolnośląska Agencja Energii i Środowiska.

W imieniu MS wiecej niż OKNA wyróżnienia odebrał Pan Artur Głuszcz, Dyrektor ds. Produkcji.

MS OKNA

• avatar
    ~Jan z knipping.pl 2017-07-06 10:42:53

Serdecznie gratulujemy firmie MS OKNA!