Dom » Budownictwo

MS więcej niż OKNA prezentuje okna pasywne w Norymberdze

W dniach 26-29 marca 2014 roku Norymberga zamieni się w światową stolicę stolarki budowlanej. Na międzynarodowych targach Fensterbau Frontale obecna będzie polska firma MS więcej niż OKNA, która zaprezentuje nowoczesne okno do domów pasywnych MS evolution.

Udział w, cieszących się dużym uznaniem targach Fensterbau Frontale, to doskonała okazja do zapoznania się z najnowszymi produktami i nowatorskimi rozwiązaniami z zakresu stolarki budowlanej. Dzięki bogatej ofercie międzynarodowych, renomowanych wystawców i porcji specjalistycznej wiedzy odnośnie komfortu, bezpieczeństwa i energooszczędności okien, drzwi  i fasad, wydarzenie można określić mianem swoistego motoru innowacji branży.

Prezentowane na targach rozwiązania to produkty na miarę przyszłości i związanych z nią wyzwań. Jedną z kluczowych kwestii we współczesnym budownictwie jest ograniczenie strat ciepła. W ten trend znakomicie wpisuje się okno pasywne MS evolution, które zostanie zaprezentowane na stoisku MS więcej niż OKNA, firmy oferującej szeroką gamę rozwiązań  z zakresu stolarki okiennej i drzwiowej. Okno posiada certyfikat prestiżowego Instytutu IFT Rosenheim i stanowi doskonały przykład połączenia aspektów estetycznych z najwyższymi parametrami energooszczędności. Dzięki temu, może być stosowane  w niezwykle wymagającym budownictwie pasywnym.

Nowoczesne stoisko MS więcej niż OKNA będzie można znaleźć  pod numerem 106 w hali 7 norymberskich targów. Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia ekspozycji i zapoznania się z rozwiązaniami, które stanowią przyszłość budownictwa.

RedPen