Dom » Wnętrza

Myloview - ściany zdobione z pasją

Myloview to firma, która postawiła sobie za cel globalnie upiększać wnętrza, zarówno mieszkalne jak i użytkowe. Cel ten jest z powodzeniem realizowany, co przejawia się coraz większym zainteresowaniem ofertą firmy, w której znajduje się imponująca liczba fototapet, plakatów obrazów oraz naklejek.

Dekorowanie bez granic

Myloview stawia sobie wysoką poprzeczkę, pretendując do miana największego sklepu w tej branży, nie tylko w Polsce, ale może i na całym globie. Konsekwentnie budując zaufanie, firma zdobywa uznanie coraz większej rzeszy klientów, podbijając rynek światowy - jej produkty zdobią już ściany wnętrz w Niemczech, Wielkiej Brytanii i Francji, a nawet w Stanach Zjednoczonych. Ponieważ niebanalne aranżacje wnętrz doceniane są na całym świecie, oferta firmy cieszy się sporym zainteresowaniem również w Czechach, Hiszpanii, Holandii, Portugalii i we Włoszech.

Dzięki wielojęzycznej stronie w sklepie myloview można swobodnie oglądać, wybierać i kupować produkty z dowolnego miejsca na świecie. Dzięki współpracy z firmą kurierską o międzynarodowym zasięgu produkty mogą być wysyłane nawet w najodleglejsze zakątki globu .

Profesjonalizm, kreatywność i pasja

Prężnie rozwijający się zespół myloview składa się z wysoko wykwalifikowanych specjalistów. Tworzenie dekoracji wnętrz to dla nich nie tylko praca, ale także wielka pasja realizowana z wielkim zaangażowaniem. Inspirując się obowiązującymi trendami, jak również naturą i sztuką, przygotowują ofertę, obok której trudno przejść obojętnie.

W trosce o stuprocentowe zadowolenie klientów, firma wciąż poszukuje kolejnych pomysłów i wdraża nowe projekty. Owocuje to nieustannym poszerzaniem kolekcji, wśród których z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.

Firma chętnie udziela porad swoim klientom, służąc pomocą w wyborze właściwych produktów. Doświadczenie i profesjonalizm kompetentnych pracowników zapewnia fachowe doradztwo w zakresie oferowanych usług. Call center jest przygotowane na obsługę klienta wielojęzycznego, dzięki czemu firma przyciąga osoby poszukujące niebanalnych dodatków wnętrzarskich z całego świata.

Współtworzyć piękno

Marka myloview jest otwarta na nowe wyzwania i świeże pomysły, dlatego poszukuje osób o kreatywnych umysłach, które chciałyby współtworzyć świat kreowany przez wyjątkowe media, jakimi są fototapety, plakaty, obrazy i naklejki. Myloview konsekwentnie przyjmuje kształt platformy dla uzdolnionych twórców związanych ze sztuką i projektowaniem wnętrz, chętnie zaprasza do współpracy artystów i projektantów, mając na celu promowanie ich twórczości. Artyści będą mogli założyć na stronie sklepu indywidualne konta i decydować o tym, co znajdzie się w ich autorskich kolekcjach.

Do wyboru, do koloru, czyli „nie” dla nudnych ścian

Fototapety, które wciąż nie są docenianym medium, myloview traktuje priorytetowo, pragnąć udowodnić, jak ogromny tkwi w nich potencjał. Sklep przedstawia bogatą ofertę, która ma pokazywać, że przy użyciu fototapet wnętrza mogą stać się nowoczesne, modne i oryginalne. Firma pragnie inspirować swoich klientów, wskazywać trendy w aranżacji wnętrz, podpowiadać, jak można wykorzystać oferowane przez nią produkty dekoracyjne do tworzenia niebanalnych pomieszczeń.

Aby ułatwić klientom wybór, firma na stronie sklepu pozostawia do ich dyspozycji wygodną wyszukiwarkę. Każdy wzór można zobaczyć na wizualizacji, która pozwala ocenić, jak fototapeta prezentuje się w pomieszczeniu lub która rama będzie najodpowiedniejsza do wybranego obrazu na płótnie. Kliencie mają również możliwość przesłania własnego zdjęcia, z którego powstanie wyjątkowa, osobista fototapeta, plakat, naklejka czy też obraz na ścianę.

Bez względu na to, czy ściana zostanie ozdobiona fototapetą, plakatami, obrazami czy naklejkami oferowanymi przez myloview, można mieć pewność, że ściany już nigdy więcej nie będą wiać nudą.

Myloview