Rozrywka » Święta
Na Wielkanoc pierogi i nie tylko od Bazy Smaków
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Baza Smaków zyskała już lokalną sławę jako miejsce, w którym zjeść można pierogi z najbardziej pomysłowym farszem. Tamtejsze pierogi znane są także z formuły 60/40, czyli: 60% farszu i tylko 40% cieniutkiego ciasta. Teraz te dania mogą trafić na wielkanocne stoły mieszkańców Warszawy. Baza Smaków przygotowała właśnie świąteczne menu, na które przyjmuje zamówienia do 8 kwietnia. Każdy może przyjść i z naprawdę interesującej listy potraw wybrać coś dla siebie.
Pierogi z białą kiełbasą, czosnkiem i majerankiem. Pierogi z jajkiem i szczypiorkiem. Pierogi na słodko z białym serem i żurawiną czy pierogi z łososiem. Zestaw jaj faszerowanych pieczarkami, szpinakiem i chrzanem. Albo biała kiełbasa zapiekana w naleśniku i cieście francuskim.
To tylko niektóre z potraw, które kuchenni specjaliści przygotują na każdy wielkanocny stół. Wystarczy do 8 kwietnia odwiedzić Bazę Smaków i złożyć tam zamówienie.
Nadesłał:
wielkaradosc
|

Freestyle, energia i spotkanie z gwiazdą TikToka! EdzioRap w G City Targówek już wkrótce!
Jak opodatkowanie nowych, niesprzedanych mieszkań wpłynęłoby na ceny
Sprytne patenty na małą łazienkę – praktyczny poradnik
O wartości prostych rzeczy. Krakowski Salon Poezji w Łodzi dodaje otuchy Staffem
Z FABRYKI SCHEIBLERA DO PRZĘDZALNI RAMISCHA. ŚWIĄTECZNE TARGI ŁÓDZKIE SZTUKI PO RAZ PIERWSZY W OFFI
Komentarze (0)