Gospodarka » Żywność
Najlepsze pierogi na święta - z gotowego ciasta od Best Bakery
Zobacz więcej zdjęć » |
Wyjątkowe umiejętności kulinarne okazują się w tym przypadku zbędne, gdyż o właściwe proporcje składników naturalnych oraz recepturę, zapewniającą uzyskanie udanego produktu finalnego zadbali technolodzy Asunto Production.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Wygoda i krótki czas przygotowania oraz dostępność gotowego ciasta w każdej chwili to argumenty, które warto wziąć pod uwagę podczas podejmowania decyzji o zakupach, tym bardziej, iż zbliża się czas rodzinnych spotkań i serwowania tradycyjnych potraw. Doskonałe uszka do wigilijnego barszczu bez konieczności studiowania przepisów mam, babć i doświadczonych praktyków, bez zapylenia kuchni mąką, sprzątania i nieudanych prób uzyskania właściwej konsystencji ciasta to to obecnie osiągalny cel.
Ciasto do pierogów Best Bakery można przechowywać w zamrażalniku, dlatego warto nabyć je wcześniej, co pozwoli uniknąć przedświątecznej gorączki zakupowej. Po rozmrożeniu wystarczy ciasto rozwałkować, uformować pierożki, napełnić je farszem i ugotować. Dobór nadzienia jest sprawą indywidualnego gustu. Uszka do barszczu wypełnia się zazwyczaj grzybami, pierogi można spożywać zarówno z owocowym, jak i z mięsnym farszem. Z gotowego ciasta, po dodaniu twarogu przygotowuje się natomiast pierogi leniwe.
Ciasto do pierogów surowe, w kulce, mrożone Best Bakery dostępne jest w sprzedaży w opakowaniu detalicznym 1600 g (4x400 g), jak i w ofercie gastronomicznej w różnych gramaturach.
Nadesłał:
Asunto Group
|
Komentarze (0)