Gospodarka » Żywność

Najlepsze z natury na Jarmarku Regionalnym w Porcie Łódź

Najlepsze z natury na Jarmarku Regionalnym w Porcie Łódź
Zobacz więcej zdjęć »
Sierpień to szczyt sezonu zbioru wielu zbóż, a także owoców i warzyw. Lokalne gospodarstwa produkują z nich zdrową, tradycyjną żywność. Smaków natury będzie można spróbować podczas Jarmarku Regionalnego organizowanego w Porcie Łódź od najbliższego czwartku do końca tygodnia.

Wystawcy ze zdrową żywnością pojawią się w Porcie Łódź w dniach 6 – 9 sierpnia, a ich stoiska zlokalizowane w Atrium przy sklepie IKEA będzie można odwiedzać w godzinach otwarcia Centrum (pon. – sob.: 10:00 – 21:00, nd.: 10:00 – 20:00). Spośród wielu lokalnych, tradycyjnie przygotowanych produktów każdy znajdzie coś dla siebie. Na Jarmarku zakupimy m. in. pieczywo  wypiekane na  zakwasie, z mąki bez konserwantów oraz ulepszaczy, suszone owoce, czy miody z lokalnych pasiek. W ofercie wystawców znajdą się także niezwykle smaczne sery korycińskie, piwo jednego z lokalnych browarów i naturalne wędliny.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Organizowany w Porcie Łódź cykliczny Jarmark Regionalny pozwala posmakować oraz zakupić nieprzetworzone, tradycyjne produkty i skomponować dietę w oparciu o to, co najlepszego czerpiemy z natury. 



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

beyondpr

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »