Technologie » AGD - RTV

Najnowsza promocja Dirt Devil – „Kochaj albo rzuć”

Dirt Devil jest pewien jakości swoich produktów, które mogą spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. Potwierdza to nowa promocja na urządzenia tej marki. "Kochaj albo rzuć" to doskonała okazja, aby przetestować wybrany sprzęt i w ciągu 30 dni zdecydować...
...czy chcesz go zatrzymać u siebie w domu. Jeśli nie będziesz z niego zadowolony, otrzymasz zwrot pieniędzy!

1. Promocją są objęte produkty:

·         odkurzacze Cavalier 698-1, Cavalier 698-3, Cavalier 698-4, Cavalier 698-2 zakupiony w sieci Mycenter

·         mop parowy + ręczna wytwornica pary 2 w 1 AquaClean DD302-0

·         odkurzacze Popster DD2324-8, Popster DD2324-9 zakupione w sieci Mycenter

2.  W akcji może wziąć udział każdy Konsument, który:

·         dokona w czasie trwania akcji zakupu promocyjnego urządzenia marki Dirt Devil u partnera promocji

·         w przypadku braku satysfakcji z produktu zarejestruje zakupiony produkt w ciągu 30 dni od daty zakupu widniejącej na dokumencie zakupu

3. Rejestracji produktu (jako zamiaru rezygnacji z urządzenia) należy dokonać, wypełniając formularz zgłoszeniowy znajdujący się na stronie http://dirt-devil.pl/promocje/kochaj-albo-rzuc/formularz-zgloszeniowy

4. Konsument ma możliwość odsprzedania Organizatorowi urządzenia i odzyskania zapłaconej kwoty na warunkach określonych w pełnym Regulaminie promocji „Kochaj albo rzuć” dostępnym na stronie http://dirt-devil.pl/promocje/kochaj-albo-rzuc/regulamin

5. Uczestnikowi przysługuje prawo jednokrotnego udziału w Akcji i zgłoszenia do odsprzedaży wyłącznie jednego produktu marki Dirt Devil objętego promocją.

6. Promocja trwa od 16.01 do 31.03.2017 lub do wyczerpania zapasów.

Dirt Devil to amerykańska marka, która powstała w 1905 r. i obecnie jest częścią globalnej grupy TTI – jednego z wiodących producentów urządzeń do pielęgnacji podłóg i elektronarzędzi. Dirt Devil przekonuje innowacyjnością, nowoczesnym designem i wysoką jakością. Obecny w milionach europejskich gospodarstw domowych, spełnia oczekiwania najbardziej wymagających Klientów.

Dirt Devil oferuje wysokiej klasy odkurzacze o zaawansowanej technologii, urządzenia do czyszczenia za pomocą wody i pary AquaClean, urządzenia do mycia okien oraz odkurzacze bezprzewodowe, a dla szczególnie wymagających – automatyczny robot.

Marka Dirt Devil została uznana Odkryciem Roku w ogólnopolskim plebiscycie konsumenckim i otrzymała nagrodę Laur Konsumenta – Odkrycie Roku 2016.

Dirt Devil  to lider w sprzedaży na rynku niemieckim. W 2016 został wyróżniony nagrodą German Brand Award, która świadczy o wysokiej pozycji tej marki.

Epromocja.pl