Technologie » AGD - RTV

Najnowsza promocja VAX – „Kochaj albo rzuć”

Najnowsza promocja VAX  – „Kochaj albo rzuć”
VAX jest pewien jakości swoich produktów, które mogą spełnić oczekiwania nawet najbardziej wymagających użytkowników. Potwierdza to nowa promocja na urządzenia tej marki. "Kochaj albo rzuć" to doskonała okazja, aby przetestować wybrany sprzęt i w ciągu 30 dni zdecydować...

...czy chcesz go zatrzymać u siebie w domu. Jeśli nie będziesz z niego zadowolony, otrzymasz zwrot pieniędzy!

1. Promocją są objęte produkty:

• Air Silence Parquett (C86-AS-H-E)
  • Air Silence Pet (C86-AS-P-E)
  • Air Silence Power Head (C85-AS-PH-E)

2.  W akcji może wziąć udział każdy Konsument, który:

·         dokona w czasie trwania akcji zakupu promocyjnego urządzenia marki VAX u partnera promocji

·         w przypadku braku satysfakcji z produktu zarejestruje zakupiony produkt w ciągu 30 dni od daty zakupu widniejącej na dokumencie zakupu

3. Rejestracji produktu (jako zamiaru rezygnacji z urządzenia) należy dokonać, wypełniając formularz zgłoszeniowy znajdujący się na stronie www.vax-polska.pl/promocje

4. Konsument ma możliwość odsprzedania Organizatorowi urządzenia i odzyskania zapłaconej kwoty na warunkach określonych w pełnym Regulaminie promocji „Kochaj albo rzuć” dostępnym na stronie www.vax-polska.pl/promocje

5. Uczestnikowi przysługuje prawo jednokrotnego udziału w Akcji i zgłoszenia do odsprzedaży wyłącznie jednego produktu marki VAX objętego promocją.

6. Promocja trwa od 16.01 do 31.03.2017 lub do wyczerpania zapasów.

VAX - brytyjska firma specjalizująca się w produkcji urządzeń do pielęgnacji podłóg od dziesięcioleci oferuje swoim Klientom najwyższą jakość. Od początku lat 70-tych inżynierowie firmy VAX są zaangażowani w rozwój zaawansowanych technologii stosowanych w urządzeniach do pielęgnacji podłóg.

Produkty VAX wyróżniają się innowacyjnością, wydajnością, designem oraz najwyższą jakością zastosowanych materiałów. Odkurzacze to tylko tylko część oferty firmy VAX, która jest liderem rynku Wielkiej Brytanii w sprzedaży różnego rodzaju urządzeń do pielęgnacji podłóg i utrzymania czystości. VAX stale poszerza ofertę produktową i nieustannie wyznacza nowe standardy po to, by ułatwić i przyspieszyć wykonanie codziennych prac domowych.

„Zaprojektowany z myślą o Tobie”

Epromocja.pl