Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Najpiękniejsza wersja ciebie po zabiegu Affinity!

Trądzik, przebarwienia i zmarszczki sprawiają, że czujemy się nieatrakcyjne. Chcąc wrócić do najpiękniejszej wersji siebie, spędzamy godziny na poszukiwaniu rozwiązań, które nie przynoszą efektów. Tak dłużej nie musi być! Na szczęście jest Affinity - bezinwazyjny zabieg regenerujący i odmładzający.

CZYM JEST AFFINITY?

Affinity  to nowoczesny „lek”  na starzejącą się skórę, trądzik i blizny potrądzikowe. Jego działanie opiera się na uruchomieniu procesów obronnych i regeneracyjnych układu immunologicznego poprzez symulację urazu w skórze. Za pomocą specjalnego aplikatora zostaje wtłoczony przez pory i mieszki włosowe czynny roztwór 40% kwasu glikolowego. Uwięziona wewnątrz substancja odbierana jest przez organizm jako obca i wywołuje reakcję obronną, pobudzając skórę do zwiększonej produkcji elastyny i kolagenu. Cały zabieg trwa około 20 minut i jest całkowicie bezpieczną i szybką metodą.

DLA KOGO JEST ZALECANY?

-  Affinity polecamy wszystkim bez ograniczeń wiekowych. Szczególnie młodym osobom borykającym się z trądzikiem i pozostałymi po nim bliznach. Dzięki temu zabiegowie szybko poprawią swój wygląd i ssamopoczucie np. maturzyści szykujący się na bal studniówkowy. Zalecany jest także w hamowaniu procesów starzenia się. Doskonale regeneruje skórę, a efekty widoczne są już po pierwszym zabiegu - mówi Inga Kalińska, właścicielka salonu Inga Kalińska Beauty Concierge.

JAKICH EFEKTÓW MOŻNA SPODZIEWAĆ SIĘ PO AFFINITY?

Affinity daje znakomite rezultaty w nieinwazyjnym odmładzaniu i regeneracji skóry. Poprawia jej gęstość  i redukuje zmarszczki. Twarz staje się bardziej promienna i gładka. Dodatkowo wyrównuje koloryt cery i ma dobroczynne działanie ma na problemy z łuszczycą czy egzemą.

Ten zabieg to nie tylko świetny sposób na to, by raz na zawsze poradzić sobie ze zmarszczkami, trądzikiem czy bliznami potrądzikowymi. To także pewność, że nasza skóra będzie gładka i świetlista, a my same odzyskamy pewność siebie i dobry humor. Nasze klientki widzą efekty już po pierwszym takim zabiegu. Ich skóra jest sprężysta i o wiele jaśniejsza. Kolejne zabiegi to spotęgowane efekty. Zauważalny jest efekt liftingu i znaczna poprawa konturu twarzy – mówi Inga Kalińska, właścicielka salonu Inga Kalińska Beauty Concierge.

Adresy:

Beauty Concierge Inga Kalińska, ul. Wyszogrodzka 18A, Płock, tel. 533 333 973

Beauty Concierge Inga Kalińska, ul. Piastowska 46B, Sierpc, tel. 735 913 381, 668 607 444

dorota5