Gospodarka » Żywność
Najpierw masa HELIO…
Zobacz więcej zdjęć » |
Wyśmienite połączenie jakościowych składników i tradycyjnego smaku kojarzy nam się głównie ze świętami Bożego Narodzenia. To właśnie wtedy ten wyjątkowy produkt HELIO staje się najbardziej „trendy”… i wcale się nie dziwimy! Bo masa makowa polskiego producenta bakalii to gwarancja najlepszego smaku, odpowiedniej konsystencji i optymalnego stopnia wilgotności… A wszystko to dzięki dobrze zbalansowanym proporcjom bakalii, rodzynek i skórki pomarańczowej. Masa makowa HELIO wytwarzana jest według sprawdzonej, tradycyjnej receptury z najwyższej jakości składników. W dodatku jest bezglutenowa, nie zawiera konserwantów oraz oleju palmowego. Masa makowa HELIO jest gotowa od razu do bezpośredniego spożycia, dlatego jest idealnym nadzieniem do ciast - nie wymaga obróbki termicznej, ani mielenia maku.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Czy wyobrażasz sobie święta bez makowca, strucli, tarty makowej, pierogów z makiem czy łazanek? Na pewno nie! ;-) A w łatwiejszym przygotowaniu tych wszystkich świątecznych potraw pomoże Ci właśnie gotowa masa makowa HELIO! Dzięki niej w ekspresowym tempie przyrządzisz wszystkie wigilijne dania- także w wersji bezglutenowej! ;-) A jeśli w planie masz również przygotowanie tradycyjnej kutii – to koniecznie skorzystaj z naszej pomocy i sięgnij po gotową już kutię pełną bakalii HELIO, która zapewni doskonały smak świąt!
Tradycyjne receptury produktów HELIO, oparte o naturalne składniki, pozwolą Ci szybko wyczarować wspaniałe świąteczne menu! Spraw, by Twoi goście mogli cieszyć się wyjątkowym smakiem tegorocznych świąt z HELIO! Zajrzyj też na nasz kanał HELIO - Bakaliowe Klimaty, gdzie znajdziesz mnóstwo inspirujących wideo przepisów z masą makową HELIO w roli głównej!
Przygotowania do świąt z HELIO czas zacząć!
I pamiętaj! Najpierw masa, później... ciacho! ;-)
Nadesłał:
Agnieszka EFEKTPR
|
Komentarze (0)