Moda » Odzież

Największe promocje lata już 13 lipca w Porcie Łódź

Letnie wyprzedaże to doskonały moment na uzupełnienie garderoby zarówno w rzeczy typu basic, jak i w polecane "gorące trendy sezonu". Dzień Wielkich Promocji w Porcie Łódź skusi rabatami, dzięki którym zaoszczędzimy pieniądze kupując ubrania, akcesoria czy kosmetyki.

Moda na początek

Każdy klient Portu Łódź będzie mógł udać się na zakupy do salonów Cubus
lub Big Star, które zaoferują obniżkę sięgającą 70% na wybrany asortyment. Salon Olimpia zaproponuje zakup końcówek kolekcji z obniżką do -50%, a KappAhl kupno trzech rzeczy w cenie dwóch. Panowie wyszukają coś dla siebie z oferty stylowej marki Lavard, która zachęci do zakupów rabatami -20% przy zakupie trzech rzeczy, -15% przy zakupie dwóch oraz -10% w przypadku, gdy zdecydują się oni na jeden element asortymentu. Warte uwagi jest także zaproszenie salonu Kastor, zachęcające do zaopatrzenia się w garderobę w cenach obniżonych o 20%. Po koszule i garnitury tańsze o 60% będzie można również udać się do sklepu Pawo. Promocja obejmie też pozostały asortyment dostępny w salonie.

W trosce o urodę

Latem warto zadbać o odpowiednią pielęgnację skóry i ochronę przed szkodliwymi promieniami słonecznymi. Podczas wakacyjnych miesięcy sprawdzają się też lekkie makijaże i świeże zapachy. W doborze odpowiednich kosmetyków pomogą promocje przygotowane przez salon Yves Rocher i perfumerię Douglas. Pierwszy zaoferuje 50-procentowy rabat na trzeci kosmetyk zakupiony w sklepie. W drugim zakupów dokonamy taniej o 10%. Interesującą ofertę zaprezentuje też marka Deni Carte, dzięki której za wszystkie pędzle do makijażu zapłacimy mniej o 30%. Pozostały asortyment sklepu potanieje o 15%.

Nie tylko strój

Dzień Wielkich Promocji w Porcie Łódź to akcja rabatowa, dzięki której zadbamy również o akcesoria i wystrój domu. Warto będzie odwiedzić salon Paris Optique, który zagwarantuje rabat -50% na oprawy korekcyjne marek Givenchy, Iceberg, Roberto Cavalli. Salon Swiss zaprosi na zakupy zegarków z 13% rabatem, a Pralnia Panda udzieli 20% rabatu na czyszczenie czterech sztuk odzieży. Dzięki "Trzynastce" uzupełnimy także asortyment w domu - IKEA zaoferuje rabat w wysokości 15% na ramki na zdjęcia, a salon Selene Materace 10% zniżki przy zakupie prześcieradeł.

Przedstawione opisy stanowią jedynie cześć oferty, która czeka na klientów Portu Łódź podczas Dnia Wielkich Promocji. Więcej informacji znajduje się na stronie: www.portlodz.pl.

Maria Szwed