Gospodarka » Żywność
"Nasz Kurczak" z torebką do pieczenia "Jan Niezbędny" gratis!
Zobacz więcej zdjęć » |
Zalety przyrządzania mięsa w torebce do pieczenia.
Pieczenie mięsa drobiowego w rękawie niesie ze sobą same korzyści. Hermetyczne zamknięcie pozwala na przyrządzenie smacznej, aromatycznej i soczystej potrawy, bez tłuszczu oraz zbędnych kalorii. Produkt nie traci cennych wartości odżywczych i witamin, a dodatkowo szczelne opakowanie zapobiega przedostawaniu się zapachów dań na zewnątrz. Taki sposób gotowania jest szczególnie polecany osobom, które dbają o linię lub po prostu zależy im na zdrowym odżywianiu. Mięso kurczaka pieczone w worku zachowuje naturalny wyrazisty smak, aromat i kolor oraz nie wysusza się. Potrawy pieczone w folii nie przypalają się i nie brudzą piekarnika czy kuchenki mikrofalowej, zaś zużytą folię wyrzucamy do kosza.
Nadesłał:
Efekt_PR
|
Komentarze (0)