Firma » Biznes

„Nasze sklepy w Twoich rękach” - NoVa Park z kampanią wspierającą najemców

Wraz z początkiem lutego, kiedy centra handlowe wróciły do pełni działalności, NoVa Park wystartowało z kampanią „Nasze sklepy w Twoich rękach”.

Celem akcji jest wsparcie najemców poprzez zachęcenie jak największej liczby mieszkańców Gorzowa i okolic do bezpiecznych i udanych zakupów w atrakcyjnych cenach.

W ramach kampanii „Nasze sklepy w Twoich rękach” NoVa Park promuje swoją bogatą ofertę handlową prezentując poszczególne kategorie najemców centrum m.in. Moda, Sport, Dla dzieci czy Home oraz informując klientów o specjalnych promocjach czekających w sklepach należących do danej kategorii. Kampania jest realizowana z wykorzystaniem strony internetowej NoVa Park, materiałów POS i wyświetlaczy multimedialnych wyeksponowanych na terenie galerii, systemów Digital Signage oraz kanałów społecznościowych. Kampania będzie prowadzona do połowy marca.

„Cieszymy się, że centra handlowe wróciły do pełni funkcjonowania, ale doskonale zdajemy sobie sprawę, że nasi najemcy potrzebują teraz wyjątkowego wsparcia. Dlatego uruchomiliśmy kampanię promującą bezpieczne zakupy w sklepach znajdujących się w naszym centrum, w której równocześnie komunikujemy specjalne promocje oraz rabaty czekające na mieszkańców Gorzowa i okolic. Warto odwiedzić NoVa Park, ponieważ przyciągamy bogatą ofertą handlową, a zakupy przebiegają w bezpiecznych i komfortowych warunkach– mówi Anna Krajczyńska, starszy specjalista ds. marketingu NoVa Park.

W trosce o zdrowie i bezpieczeństwo, centrum całkowicie dostosowało się do obowiązujących wymogów sanitarnych, a także wprowadziło dodatkowe rozwiązania zwiększające bezpieczeństwo wszystkich osób przebywających na terenie NoVa Park. Więcej informacji na temat bezpieczeństwa w NoVa Park znajduje się na: https://nova-park.pl/wydarzenia/zakupy-naprawde-bezpieczne/

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w regionie, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket SPAR oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym unikalne na rynku lokalnym marki takie jak: Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Cropp, House, Reserved Kids, C&A, Medicine, Home&You, Duka, Homla, Super-Pharm, Sephora, Smyk, Intersport, 4F, Adidas, Reebok, New Balance, Puma, Sizeer, 50 Style, W.KRUK, SunLoox czy North Fish. Do dyspozycji Klientów jest również klub fitness Fabryka Formy.

www.nova-park.pl

Orchidea