Firma » Praca

NEONET Świnoujście: Szukamy osób z żyłką handlowca!

Szkolenia, możliwość awansu i bogaty pakiet benefitów pozapłacowych to tylko niektóre z korzyści, jakie daje praca w firmie NEONET. Ogólnopolska sieć sklepów z elektroniką i sprzętem gospodarstwa domowego tym razem poszukuje pracowników w Świnoujściu.

Salon NEONET w Świnoujściu znajduje się w samym centrum miasta - w Galerii Corso, pomiędzy ulicami: Dąbrowskiego, Piastowską i Konstytucji 3-go Maja. Oferuje ponad 4 tysiące markowych produktów: zaczynając od pralek, lodówek, telewizorów, na smartwatchach, tabletach, laptopach i konsolach kończąc - wszystko w wyjątkowo atrakcyjnych cenach. Teraz, z myślą o jeszcze lepszej jakości obsługi klienta, postanowiono zwiększyć zatrudnienie.

Ale nie tylko świetna lokalizacja, bogaty asortyment czy nowoczesna ekspozycja sklepu mogą przyciągać nowych pracowników.

- Praca w NEONET daje unikalną szansę połączenia rozwoju zawodowego z osobistym - mówi Błażej Borucki, regionalny kierownik sprzedaży w NEONET i dodaje: - Z jednej strony umożliwia dostęp do najnowocześniejszych technologii, profesjonalnych szkoleń i metod zarządzania oraz organizacji pracy. Z drugiej zaś pozwala być częścią załogi, którą łączy zaangażowanie w dążenie do realizacji stawianych zadań oraz jedność zarówno w pracy jak i poza nią.

To właśnie wysiłki pojedynczych sprzedawców w sklepach detalicznych przyczyniają się do tego, że marka NEONET zdobywa regularnie nagrody i wyróżnienia za najlepszą obsługę: sześć razy z rzędu Gwiazda Jakości Obsługi, pierwsze miejsce w rankingu Daymakerindex w branży RTV-AGD w Polsce.

Kandydaci ubiegający się o pracę na stanowisku doradcy klienta powinni spełniać określone warunki: mieć minimum średnie wykształcenie i roczne doświadczenie na stanowisku sprzedawcy, posiadać łatwość nawiązywania kontaktów, odznaczać się samodzielnością, odpowiedzialnością i uczciwością w pracy.

W zamian za to, mogą liczyć na profesjonalnie przygotowany program adaptacji, liczne szkolenia prowadzone przez trenerów NEONET, benefity pozapłacowe, takie jak LuxMed, Multisport, ubezpieczenie.

Osoby zainteresowane pracą w Świnoujściu mogą przesyłać dokumenty aplikacyjne na adres mailowy rekrutacja@neonet.pl.

NEONET