Firma » Reklama

Niebanalna reklama Twojej firmy

Zależy Ci na satysfakcji klienta? Chcesz dotrzeć do niego w nowoczesnej i niebanalnej formie? Wypróbuj Comarch Beacon – małe urządzenie o wielkich możliwościach!

Chcesz dotrzeć do klientów w nowoczesnej i niebanalnej formie? Rewolucja w handlu i reklamie jest na wyciągniecie Twojej ręki.  Przekaż informacje o produktach wprost do rąk potencjalnych klientów, nie w formie ulotki, a prosto do smartfonów! Poznaj Comarch beacon oferowany przez spółkę  Graphcom.

Comarch Beacon to niewielkie urządzenie, kryjące w sobie ogromny potencjał. Może znaleźć zastosowanie niemal w każdej branży - od handlu detalicznego, przez e-commerce po bankowość, turystykę, a nawet branżę medyczną.

To niewielkie urządzenie pomoże spersonalizować Twój biznes do potrzeb klientów. Przy pomocy technologii bluetooth, narzędzie nawiązuje kontakt z dedykowaną aplikacją na telefonie osoby, która znajduje się w zasięgu jego działania i wyświetla stworzone przez Ciebie treści. Możesz na przykład wysyłać swoim klientom informacje o produkcie, którym szczególnie się zainteresują, nawigować ich po sklepie, a także zachęcić osoby przechodzące obok do przekroczenia progu Twojej firmy, wysyłając reklamę zawierającą aktualne promocje. Jedynym ograniczeniem zastosowania Beacon jest Twoja wyobraźnia!

To innowacyjne rozwiązanie rozwija nowy kanał kontaktu z klientem. Świetnie nadaje się dla przedsiębiorstw B2B i B2C. Idealnie dopasowuje się pod pozostałe dedykowane rozwiązania Comarch. Beacon jest całkowicie bezpieczny i niezawodny. Urządzenie pomoże Tobie pozyskać zaufanie dotychczasowych klientów, a także pozyskać nowych.

Jeżeli chcesz zwiększyć satysfakcje klienta, rozwijać swój biznes i wyróżnić się na tle konkurencji - Comarch Beacon jest właśnie dla Ciebie! Nie zwlekaj, skontaktuj się z nami już dziś!

Graphcom

• avatar
    panroman 2017-05-26 22:14:10

Banalna czy niebanalna - ważne, żeby była skuteczna ;) Także podstawą będzie pozycjonowanie stron internetowych. Osoby zainteresowane z Kłobucka mogą spojrzeć na http://www.premesso.pl/pozycjonowanie-klobuck.html ;) Pozdrawiam