Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Niezwykłe promocje oraz atrakcje dla najmłodszych na 8. Urodziny Centrum Handlowego Gocław

Z okazji 8. Urodzin Centrum Handlowego Gocław, wiele sklepów przygotowało specjalne promocje oraz oferty dla swoich Klientów. Na najmłodszych czekały liczne atrakcje. Była to doskonała okazja do zrobienia zakupów w atrakcyjnych cenach oraz spędzenia czasu z najbliższymi i wspólnego świętowania

W zeszłą sobotę, 23 czerwca, w godzinach 10:00 – 18:00 Centrum Handlowe Gocław obchodziło swoje święto. Z tej okazji zaplanowano wyjątkowe atrakcje dla najmłodszych Gości. Już od 10:00 rano organizowanie były tematyczne gry, zabawy oraz animacje.  Na małych artystów czekał kącik plastyczny, konkursy z upominkami, a także popcorn, wata cukrowa
i kolorowe balony.

W związku z 8. Urodzinami wielu najemców przygotowało specjalne akcje i oferty promocyjne. Na klientów Douglasa czekały 20% zniżki na produkty do pielęgnacji i zapachy dla mężczyzn. Marka Excellent Office oferowała promocję dla dzieci „2 + 1” na bańki mydlane, tatuaże i naklejki marki Avery, farbki w pędzelku Fiorello (a trzeci produkt kupimy tylko za 1 grosz). Dodatkowo dla posiadaczy karty stałego klienta można było otrzymać 10% rabatu  na wszystkie notesy i szkicowniki.

Niezwykłe promocje dla starszych Gości proponowały firmy odzieżowe: Recman ( -15% na nieprzecenione rzeczy),  QUIOSQUE ( -15% na kolekcję nieprzecenioną) oraz Gatta ( -30% na bawełnę dziecięcą oraz promocja specjalna: kup 2 sztuki, a tańsza będzie o połowę tańsza - oferta bielizny męskiej, skarpet męskich bawełnianych, stopek oraz mokasynek). Sklep Takko Fashion rozdawał vouchery o wartości 20 zł, które można  było wygrać w konkursie, a BIG STAR rabaty do – 90% przy zakupie drugiej, tańszej sztuki odzieży. Promocje przygotowały także sklepy z akcesoriami. Przy stoisku KeeKaa Królestwo Torebek - torebki ze skóry naturalnej i skóry ekologicznej były za pół ceny, a przy stoisku „Błyskotka” każdy klient otrzymał rabat – 5% na 2-gą oraz – 10% na 3-cią zakupioną sztukę biżuterii.

Także fani footballu znaleźli coś dla siebie. W punkcie z koszulami obowiązywała promocja -15% rabatu na koszule oraz  -25% na akcesoria kibica, a sklep RTV Euro AGD dodatkowo do zakupów rozdawaćł gadżety kibica, takie jak gwizdki, kołatki czy długopisy. Sklep sportowy Trygon proponował
w tym dniu 15% zniżki na nową kolekcję, a stoisko Perfect Body
– 10% na 2-gą oraz kolejną zakupioną rzecz.

Na relaks zapraszał Salon Elite Nail Look Day Spa, który w tym dniu przygotował dla klientów Pasażu Tesco specjalny 20% rabat na wszystkie zabiegi SPA w CH Gocław.

Wspaniałe promocje dla Klientów Centrum Handlowego Gocław przygotowały także marki AQUAPHOR, Ziaja, Empik oraz Winestory.

Więcej informacji znajduje się na stronie www.pasaztesco.pl

k.kolbe