Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

NoVa Park kusi atrakcjami na Walentynki

Przez pięć dni – od 10 do 14 lutego w godzinach 11.00-19.00 – w NoVa Park trwają Walentynki. Na klientów czekają zakupy z Amorem, słodkości w podziękowaniu za zakupy dokonywane w NoVa Park oraz kreatywne warsztaty dla całej rodziny.

Walentynki w NoVa Park rozpocznie akcja „Słodkości od Amora”, która potrwa od środy 10 lutego do niedzieli 14 lutego włącznie. NoVa Park będzie nagradzać słodkimi upominkami tych klientów, którzy podczas trwania akcji zrobią zakupy za minimum 85 złotych i okażą paragon hostessie. W puli upominków znajduje się 1320 słodkości.

W weekend 13-14 lutego NoVa Park zaprasza z kolei do udziału w konkursie „Zakupy z Amorem”. Aby wziąć udział w zabawie wystarczy zrobić zakupy w NoVa Park za minimum 85 złotych i rozwiązać walentynkowe zadanie konkursowe. 10 autorów najciekawszych zgłoszeń konkursowych otrzyma karty podarunkowe o wartości 300 złotych na zakupy.

„Zakupom z Amorem” będą towarzyszyć walentynkowe warsztaty kreatywne dla całych rodzin, podczas których będzie można wykonać walentynkową kartkę lub gadżet do zdjęć.

„Przed nami pięć dni walentynkowych atrakcji. Nie będą to typowe wydarzenia w ramach święta zakochanych, ponieważ program został przygotowany z myślą o całych rodzinach. W podziękowaniu za zakupy dokonane w NoVa Park przekażemy klientom ponad 1300 upominków, a 10 osób wygra zakupy warte 300 złotych. W akcję włączyli się także nasi najemcy m.in. Super-Pharm, LOOX Galeria Optyki, Deichamnn, InterSport, ITAKA, Blue Shadow, BBQ, Castellari, C&A, PURE Jatomi Fitness, Golden Rose czy Orange” – mówi Katarzyna Borowiak, kierownik ds. marketingu NoVa Park.

Regulamin akcji „Słodkości od Amora” i konkursu „Zakupy z Amorem” jest dostępny w Punkcie Obsługi Akcji.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym marki nieobecne dotąd na rynku lokalnym, takie jak Pull&Bear, H&M, Intersport, Lindex, KiK, KFC, Pure Fitness, Home&You, Super–Pharm, Cubus, Calzedonia, Intimissimi, Kubenz, Tchibo, Smyk, Sephora, W.KRUK czy Bershka.

Właścicielem obiektu jest węgierski deweloper Futureal. Zarządcą NoVa Park jest firma Apsys Polska S.A.

www.nova-park.pl

Orchidea