Rozrywka i wypoczynek » Sport

NoVa Park oraz Mazda zapraszają w podróż do Kraju Kwitnącej Wiśni

W dniach 29-30 września NoVa Park zaprasza na zabawę w iście japońskim stylu. Na klientów NoVa Park czekają premiera nowej Mazdy 6 oraz atrakcje pozwalające przybliżyć Kraj Kwitnącej Wiśni m.in. pokazy samurajów, gejsz oraz sushi.

Nowa Mazda 6 to samochód nieznający kompromisów. Technologia nowej generacji łączy niesamowite piękno z wyrafinowaną, sportową stylistyką KODO i całkowicie odmienionym wysokiej klasy wnętrzem. W sobotę 29 września mieszkańcy Gorzowa i okolic będą mieć niepowtarzalną okazję, aby uczestniczyć w premierze najnowszego modelu Mazdy 6. Wydarzeniu będą towarzyszyć atrakcje – pokazy kuchni japońskiej, kaligrafowanie imion, występy gejsz oraz spotkania z prawdziwymi samurajami, na które zapraszamy w godzinach 16.00-18.00. W programie pierwszego dnia wydarzenia zaplanowano także animacje dla najmłodszych. Na maluchy czeka kącik kreatywny (w godzinach 13.00-18.00), malowanie buziek oraz skręcanie balonów. W sobotę, 29 września, o godz. 17.30 zostaną również ogłoszone wyniki konkursu na Facebooku, w którym na laureatów czekają vouchery na weekend z Mazdą oraz walizki Puccini.

W niedzielę, 30 września, w godzinach 10.00-16.00 odbędą się jazdy testowe najnowszymi modelami Mazdy – Mazdą MX5, Mazdą CX3, Mazdą CX5 oraz oczywiście Mazdą 6. Najmłodsi będą mogli poskakać na dmuchańcach, wziąć udział w animacjach oraz spróbować darmowej waty cukrowej i popcornu. Podczas wydarzenia będzie można również posłuchać koncertu zespołu Backstage Acustic.

„Premiery samochodów są równie wyczekiwane jak premiery kinowe. Już w najbliższy weekend nasi klienci będą mogli wziąć udział w niecodziennym wydarzeniu – oficjalnej prezentacji nowej Mazdy 6. Na mieszkańców Gorzowa i okolic czekają nie tylko jazdy testowe, ale również atrakcje pozwalające poznać japońską kulturę i animacje dla najmłodszych. Zapraszamy na zabawę pod znakiem Kraju Kwitnącej Wiśni” – mówi Anna Krajczyńska, specjalista ds. marketingu NoVa Park.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym marki nieobecne dotąd na rynku lokalnym, takie jak Pull&Bear, Intersport, KiK, KFC, Home&You, Super–Pharm, Cubus, Calzedonia, Intimissimi, Tchibo, Smyk, Sephora, W.KRUK czy Bershka. Do dyspozycji Klientów jest również klub fitness Fabryka Formy.

Właścicielem NoVa Park jest konsorcjum firm MAS Real Estate oraz Prime Kapital. Zarządcą NoVa Park jest firma PK Property Management (Poland) Sp. z o.o.

www.nova-park.pl

Orchidea