Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

NoVa Park z wakacyjną akcją z nagrodami

W te wakacje NoVa Park powraca z ulubioną akcją mieszkańców Gorzowa i okolic, w ramach której zakupy w NoVa Park są nagradzane upominkiem – tym razem kartą podarunkową o wartości 30 złotych na kolejne zakupy!

Uzupełnieniem akcji będą podchody miejskie, podczas których śmiałkowie żądni przygód będą mogli wyruszyć na poszukiwania ukrytych nagród. Zabawa trwa od 7 do 9 lipca 2022 roku.

Trzy dni dobrej zabawy i setki nagród od NoVa Park! W dniach 7-9 lipca w godzinach 13.00-19.00 odwiedź NoVa Park i weź udział w letniej odsłonie akcji „Doceniamy, nagradzamy”. Rób zakupy i odbieraj nagrody. Wystarczy wydać minimum 150 złotych (na maksymalnie dwóch paragonach) w dniach trwania akcji i zgłosić się do Punktu Obsługi Akcji po prezent – kartę podarunkową NoVa Park o wartości 30 złotych. Każdy uczestnik akcji może odebrać tylko jedną nagrodę. Karta podarunkowa jest ważna przez rok i można ją wykorzystać we wszystkich sklepach dostępnych w NoVa Park, z wyłączeniem banku, kantoru, punktów telefonii komórkowej, RUCH, New York Hot Dog oraz sklepu Diverse.

Ale to nie koniec atrakcji! Na śmiałków żądnych przygód czekają podchody miejskie! NoVa Park przygotowało specjalne podchody miejskie. W 5 wybranych miejscach w centrum Gorzowa rozmieścimy balony z napisem 10. lat! oraz butelki, w których ukryte będą karty podarunkowe o wartości 200 złotych! Wyrusz zatem „w miasto” i baw się dobrze szukając naszych kart!

„Wakacje to czas zabawy, a zatem w NoVa Park nie może być inaczej! Zapraszamy wszystkich do udziału w letniej akcji, w której do zdobycia są karty podarunkowe NoVa Park. Aby zgarnąć upominek wystarczy zrobić zakupy w naszym centrum lub wyruszyć na spacer po Gorzowie w poszukiwaniu ukrytych nagród” – mówi Anna Szcześniak, starszy specjalista ds. marketingu NoVa Park.

Regulamin akcji dostępny jest w Punkcie Obsługi Akcji, zlokalizowanym przy windzie panoramicznej. Liczba upominków ograniczona. Obowiązują limity dzienne i godzinowe wydawania nagród.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowe w regionie, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket SPAR oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym unikalne na rynku lokalnym marki takie jak: Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Reserved, Cropp, House, Mohito, C&A, Medicine, Home&You, Duka, Homla, Super-Pharm, Sephora, Douglas, Smyk, Intersport, 4F, Adidas, New Balance, Puma, Sizeer, 50 Style, W.KRUK, Vision Express, Fielmann, Media Expert, Pepco, KFC czy North Fish. Do dyspozycji Klientów jest również klub fitness Fabryka Formy.

www.nova-park.pl

Orchidea