Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

NoVa Park zaprasza na przygodę z LEGO® Star Wars™

Spędzacie ferie zimowe w Gorzowie? Jeśli tak, koniecznie odwiedźcie NoVa Park w dniach 21-22 stycznia 2016 roku w godzinach 10.00-20.00!

Na wszystkich miłośników „Gwiezdnych Wojen” oraz entuzjastów najsłynniejszych klocków świata czeka wiele atrakcji, m.in. konstruowanie budowli z wykorzystaniem klocków LEGO® Star Wars™ oraz LEGO® Duplo™ czy wystawa modeli LEGO® Star Wars™!

Na dwa dni NoVa Park zamieni się w galaktyczne miasteczko, w którym odwiedzić będzie można 3 strefy zabaw – LEGO® Star Wars™, LEGO® MasterClass oraz LEGO® Duplo™. W strefie głównej – LEGO® Star Wars™ – najmłodsi znajdą mnóstwo klocków, z których będą mogli zbudować statki, pojazdy i różne kosmiczne konstrukcje. Wspólnie z animatorami uczestnicy stworzą figury LEGO® Star Wars™, które osiągną wysokość nawet dwóch metrów!

W specjalnej strefie zabawy LEGO® Master Class dzieci otrzymają cenne i proste wskazówki, jak zbudować wybrane konstrukcje z klocków LEGO®. Animatorzy doradzą i ukierunkowują najmłodszych na prawidłowe budowanie lub rozbudowywanie swoich modeli. Każdy maluch, który zbuduje swój model w tej strefie otrzyma dyplom uznania.

Dla najmłodszych dzieci w wieku 2-5 lat będzie dostępna strefa LEGO® Duplo™, gdzie dzieci będą mogły tworzyć budowle z wykorzystaniem licznych klocków i figur LEGO® Duplo™ oraz zrobić sobie wraz z całą rodziną pamiątkowe zdjęcie ze specjalnym modelem motorka z Duplo™.

Uzupełnieniem wydarzenia będzie wystawa modeli LEGO® Star Wars™. Na najbardziej zaangażowanych uczestników wydarzenia czekają nagrody w postaci m.in. zestawów LEGO® Star Wars™.

„Najsłynniejsze klocki świata oraz popularna seria filmów fantastycznych „Gwiezdne Wojny” to najnowszy pomysł na spędzenie ferii zimowych w NoVa Park. Przed nami dwa dni kosmicznych atrakcji, na które zapraszamy całe rodziny z Gorzowa i okolic. Już dziś zachęcamy wszystkich do wspólnej zabawy i przeniesienia się na chwilę do świata Mistrza Yody!” – mówi Katarzyna Borowiak, kierownik ds. marketingu NoVa Park.

Wydarzenie odbywa się w dniach 21-22 stycznia w godzinach 10.00-20.00. Wstęp bezpłatny.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w województwie lubuskim, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket Piotr i Paweł oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym marki nieobecne dotąd na rynku lokalnym, takie jak H&M, Intersport, Lindex, KiK, KFC, Pure Fitness, Home&You, Super–Pharm, Cubus, Calzedonia, Intimissimi, Kubenz, Tchibo, Smyk, Sephora, W.KRUK czy Bershka.

Właścicielem obiektu jest węgierski deweloper Futureal. Zarządcą NoVa Park jest firma Apsys Polska S.A.

www.nova-park.pl

Orchidea