Firma » Reklama

Nowa identyfiakcja wizualna firmy Nipplex

Firma Nipplex, jeden z wiodących producentów bielizny damskiej w Polsce, po 15 latach obecności na rynku, zdecydowała się na odświeżenie identyfikacji wizualnej. Zmiana jest symbolem podążania za najnowszymi trendami oraz służy kreowaniu bardziej luksusowego wizerunku firmy.

Dotychczasowy logotyp, w niezmienionej formie, towarzyszył marce Nipplex przez kilkanaście lat.

Nowy projekt różni się od poprzedniego kolorystyką oraz formatem czcionki. Ma bardziej nowoczesny i dynamiczny charakter oraz podkreśla nieustającą chęć rozwoju firmy. Wraz ze zmianą logotypu nastąpiła również zmiana firmowych opakowań. W następnym etapie odświeżeniu ulegnie także szata graficzna strony internetowej www.nipplex.pl oraz e-sklepu www.sklep.nipplex.pl.

Cruso PR