Technologie » Komputery

Nowa marka w portfolio Impaktu

Holenderski producent specjalistycznych foteli dla graczy zyskał oficjalnego dystrybutora w Polsce – firmę Impakt.

Na podstawie umowy dystrybutorskiej firma Impakt zajmie się sprzedażą sprzętu Playseat. W ich ofercie znajdują się wysokiej jakości fotele, które zostały stworzone specjalnie do poszczególnych rodzajów gier. Produkty te są w pełni komplementarne m. in. ze sprzętem takich marek jak: Logitech, Thrustmaster oraz Fanatec. Dzięki temu gracz może stworzyć zestaw zapewniający niezwykle realistyczne doznania.

W ofercie Impaktu znajdą się różne modele foteli. Stworzone do symulatorów lotu oraz to z czego najbardziej znany jest Playseat, czyli fotele do gier wyścigowych. Oprócz tego dostępne będą także akcesoria do ich mocowania.

Zobacz wideo jak prezentuje się fotel Playseat.

Entrymedia