Firma » Biznes

Nowa oferta gastronomiczna w Porcie Łódź

W Łódzkim centrum handlowym należącym do IKEA Centres Polska, otworzyła się restauracja Olimp - największa i najszybciej rozwijająca się sieć typu fast casual dining w Polsce. Lokal zajmuje powierzchnię 70 mkw.

Olimp oferuje smaczne i różnorodne dania kuchni europejskiej z elementami kuchni świata, które przygotowywane są przez kucharzy na miejscu według zaleceń Klienta. W ofercie restauracji znajduje się grillowane i pieczone mięso, drób, ryby, potrawy wegetariańskie, makarony, a także sałatki z niskokalorycznymi sosami i dressingami.

Sieć restauracji Olimp liczy obecnie kilkadziesiąt lokali w całym kraju  i stale rozwija swoją działalność. W Porcie Łódź  znajduje się w strefie Food Court.

beyondpr