Dom » Wnętrza

Nowa osoba w zespole Geberit

W lutym do zespołu Geberit dołączyła Narhiza Kim, rozpoczynając pracę na stanowisku specjalisty w dziale marketingu i PR.

Do zadań Narhizy Kim będzie należeć budowanie i rozwijanie sieci społecznościowych oraz zarządzanie kampaniami mediowymi marek Geberit i Koło.

Narhiza Kim swoje pierwsze doświadczenia zawodowe zdobywała jako specjalista ds. marketingu w branży finansowej, następnie account manager w agencji reklamowej. Jest absolwentką dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Społecznej Akademii Nauk oraz socjologii i nowych mediów na Collegium Civitas.

Narhiza Kim przejęła zadania Marty Ostojskiej, która po kilkuletniej pracy w Geberit kontynuuję swoją karierę zawodową poza strukturami firmy.

Więcej informacji na www.geberit.pl

Grupa Geberit
to europejski lider w produkcji zaawansowanej technologii sanitarnej. Od momentu jej powstania w roku 1874 jest pionierem w tym sektorze, nieprzerwanie ustanawiając nowe trendy swoimi wszechstronnymi rozwiązaniami. Geberit posiada swoje przedstawicielstwa w blisko 50 krajach w Europie i na świecie, skupia w swoich zasobach 30 zakładów produkcyjnych. Największe zakłady znajdują się w Szwajcarii, Niemczech i Austrii. Siedziba główna znajduje się w Rapperswil-Jona w Szwajcarii, a sama firma jest notowana na Szwajcarskiej Giełdzie Papierów Wartościowych w Zurychu od 1999 r. Grupa Geberit wygenerowała sprzedaż w wysokości 2,9 mld franków szwajcarskich w 2017 roku zatrudniając około 12.000 pracowników. Zakres produktów obejmuje linię systemów sanitarnych (systemy instalacyjne, spłuczki, baterie umywalkowe, systemy spłukiwania, syfony, toalety myjące), wyposażenie łazienek (ceramikę sanitarną, meble łazienkowe, kabiny i wanny) oraz systemy rurowe (systemy wodociągowe i systemy kanalizacyjne).

OKK!