Technologie » Internet

Nowa witryna internetowa Domicil-Hausbau

Firma Domicil-Hausbau, zajmująca się budową domów w technologii niemieckiej, zmienia swój wizerunek w Internecie. Spółka uruchomiła nową stronę internetową. Pod adresem www.domicil-hausbau.pl znajdują się informacje dotyczące firmy oraz jej oferty.

Nową stronę Domicil-Hausbau wyróżnia nie tylko estetyczny i przejrzysty projekt graficzny, ale przede wszystkim wysoka funkcjonalność. Dzięki gruntownej przebudowie jest ona o wiele wygodniejsza w obsłudze i przyjazna dla użytkownika. Odwiedzający stronę mogą teraz łatwiej dotrzeć do głównych funkcji i znaleźć poszczególne informacje, a przede wszystkim zobaczyć, że budowa domu wcale nie musi być pracochłonnym i trudnym przedsięwzięciem, wymagającym od inwestora czasu i wysiłku.

„Wielu Klientów chciałoby mieszkać w domu, ale rezygnują z marzeń obawiając się trudności związanych z budową. Właśnie dlatego chcieliśmy w jasny i przejrzysty sposób pokazać, że budowa domu może być dla Klienta równie prosta, co zakup gotowego mieszkania. Po prostu Domicil-Hausbau może wszystkie trudności wziąć na swoje barki.” – wyjaśnia Piotr Śmietanko, prezes spółki.

Każdy internauta, który wejdzie na stronę www.domicil-hausbau.pl może zapoznać się z ofertą firmy, stosowaną przez nią technologią budowy domów oraz jej atutami. Na stronie dostępne są także wybrane projekty domów wraz z wizualizacjami. Ponadto, odwiedzający witrynę będą informowani o aktualnych wydarzeniach w życiu spółki, a także przeczytają najnowsze publikacje prasowe na jej temat.

Domicil-Hausbau jest jedną z niewielu działających na polskim rynku firm oferujących kompleksową budowę domu pod klucz objętych długoletnią gwarancją. Domicil-Hausbau specjalizuje się w budowie domów w technologii niemieckiej, a znaczna liczba zrealizowanych inwestycji i kilkunastoletnie doświadczenie firmy gwarantują Klientom wykonanie domu w oparciu o najwyższe standardy. Firma indywidualnie podchodzi do każdego Klienta, dlatego dysponuje zarówno katalogiem funkcjonalnych, przemyślanych i sprawdzonych projektów, jak i pracownią architektoniczną w której powstają projekty „na miarę”.

Do budowy domów, firma stosuje wysokiej klasy materiały budowlane, zapewnia usługi najwyższej jakości i wprowadza nowoczesne rozwiązania techniczne. Poprzez zastosowanie odpowiednich materiałów firma może się poszczycić jednym z najniższych współczynników przenikalności cieplnej (U=0,13W/m2K lub do wyboru U=0,11W/m2K), mającym bezpośrednie przełożenie na koszty eksploatacji domu, co w dobie rosnących cen energii ma ogromne znaczenie dla domowego budżetu.

CORE PR