Społeczeństwo » Społeczeństwo

Nowe centrum konferencyjne i hotel w Krakowie

Przedsiębiorców z Krakowa i małopolski z pewnością ucieszy informacja o otwartym centrum konferencyjnym Hilton w Krakowie. Jedna z największych sieci hoteli w Europie otwiera swoje podwoje w stolicy małopolski!

Nowe centrum konferencyjne w Krakowie to aż 16 sal konferencyjnych, w których przedsiębiorcy mogą organizować spotkania biznesowe. Wygodne, wyposażone i bardzo prestiżowe sale konferencyjne były w Krakowie potrzebne - do tej pory przedsiębiorcy mieli duży problem z organizacją spotkań biznesowych w dogodnym miejscu, gdyż stolica małopolski nie operowała wieloma miejscami godnymi polecenia. To się zmieniło wraz z uruchomieniem centrum Hampton by Hilton, które uchodzi za jedno z najbardziej prestiżowych w Europie (kompleks w Krakowie jest czwartym co do wielkości obiektem spółki w Europie).

Organizacja konferencji w Krakowie to tylko jedna z ofert nowego obiektu. Kompleks to również wygodne hotele dla podróżnych a także restauracja, która dba o gości biznesowych i prywatnych, serwując im przepyszne dania. Znajdujący się na ulicy Dąbskiej kompleks już przyciąga zainteresowanie przedsiębiorców, którzy organizują konferencje i spotkania biznesowe. Warto nadmienić, że sale konferencyjne w centrum Hampton zamawiane są nie tylko przez przedsiębiorców z Krakowa. Podczas rozmowy z właścicielami centrum, dowiedzieliśmy się, że konferencje w małopolsce organizowane są także przed przedsiębiorców spoza regionu.

Nowe centrum konferencyjne, które spełnia najwyższe standardy europejskie to doskonały magnes na inwestorów, którzy będąc pod wrażeniem rozmachu nowego obiektu z pewnością spojrzą zupełnie inaczej zarówno na Kraków, jak i cały region małopolski. Jak wspomniano, centrum zostało stworzone nie tylko dla przedsiębiorców, ale także dla prywatnych odbiorców oraz turystów, którzy planują wypoczynek w stolicy małopolski. Wygodne pokoje hotelowe oraz obsługa na światowym poziomie - na to może liczyć każdy, kto przekroczy próg kompleksu Hampton by Hilton.

Hampton Kraków