Gospodarka » Żywność
Nowe danie FRoSTY! Kasza pęczak z kurczakiem i warzywami
Zobacz więcej zdjęć » |
Spróbuj „Kaszy pęczak z kurczakiem i warzywami” FRoSTY i przekonaj się czy na stałe zagości na twoim stole!
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Szybki i smaczny obiad
Pęczak, czyli odmiana kaszy jęczmiennej, należy do zdecydowanej czołówki- zarówno pod względem smaku, jak i wartości odżywczych. Dzięki dużym, sprężystym ziarenkom zyskuje coraz większe grono fanów. Niestety przygotowanie kaszy w tradycyjny sposób ma podstawową wadę –zajmuje dużo czasu. Najpierw trzeba ją płukać bieżącą wodą, potem wsypać do wrzątku, po ponownym zagotowaniu gotować jeszcze ok. 20 minut, a następnie odstawić do wyprażenia na 15 minut. Jest to na tyle uciążliwe, że często zastępujemy ją innym składnikiem. Wybierając danie FRoSTY, dzięki użyciu w nim gotowanej kaszy pęczak, przyrządzenie całego obiadu zajmie nam dosłownie chwilę.
100% naturalnego smaku
Warzywa użyte w potrawie uprawiane są na polach, a nie w szklarniach, zaś mieszanka curry, którą doprawione jest danie, to oryginalna receptura FRoSTY. Danie nie zawiera żadnych barwników, aromatów ani wzmacniaczy smaku. Zgodnie z polityką 100% naturalnego smaku, FRoSTA nie stosuje też dodatków do żywności. Dzięki temu danie przygotowywane w 9 minut smakuje tak samo pysznie, jakby było przygotowane w sposób tradycyjny.
Dowiedz się więcej na Frosta.pl
Nadesłał:
dominika.kac
|
Komentarze (0)