Gospodarka » Żywność

Nowe Dyspensery od Develey Food Service

Znaczne ułatwienie dla fanów sosów Develey – firma wychodząc naprzeciw potrzebom klientów wprowadziła nowy system dyspenserów do butelek z sosami.

Dyspensery do sosów w butelkach są kolejnym ułatwieniem, obok wprowadzonych już dyspenserów z workami BIB.  Nowy system wprowadzony został z myślą o branży Horeca – hotelach, restauracjach, a także stacjach benzynowych. Dzięki nowemu rozwiązaniu butelki z ulubionymi sosami Develey są nie tylko estetycznie wyeksponowane, ale znacznie skracają czas obsługi lokalu. Dyspensery do butelek są także prostym sposobem na utrzymanie czystości. Ich wprowadzenie ma na celu przede wszystkim sprostanie wymaganiom klientów w zakresie wygody i ergonomii.

W skład bogatej oferty Develey Food Service wchodzą między innymi ketchupy, sosy, majonezy, musztardy, dressingi, octy, przetwory pomidorowe, a także warzywa konserwowe i oliwki.

WalkPR