Firma » Biura

Nowe oddziały sieci Omega Kancelarie Prawne

Do końca roku liczba oddziałów kancelarii prawnych Omega wzrośnie do dwudziestu jeden, umacniając tym samym pozycję Omega Kancelarie Prawne jako największej firmy, świadczącej usługi prawne w Polsce.

Do już istniejących placówek dołączą oddziały w Warszawie (II oddział), Bydgoszczy, Głogowie, Świdniku. Niedawno otwarto też oddziały w Krakowie i Częstochowie.

„Sukcesywny rozwój sieci naszych kancelarii stanowi dla nas priorytet. Takie działania umożliwią większej liczbie osób na dotarcie i skorzystanie z naszych usług prawnych. Zakładając, że w każdym z oddziałów znajdują  się adwokaci, radcowie prawni, pracownicy  handlowi różnych działów, przede wszystkim działu likwidacji szkód z OC sprawcy, działu  nieruchomosci, windykacji, obsługi prawnej firm itd. daje to łącznie liczbę prawie 360 osób, w równym stopniu zaangażowanych w działalność Omegi na rzecz klienta”. – mówi Jarosław Sędzik, Członek Zarządu w Omega Kancelarie Prawne.

W listopadzie w Małopolsce zostały otwarte oddziały: krakowski i częstochowski. W grudniu Omega Kancelarie Prawne rozpoczyna także działalność w Bydgoszczy, Głogowie, Świdniku oraz otwiera drugi oddział w Warszawie. W przyszłym roku planowane są otwarcia kolejnych oddziałów Omega Kancelarie Prawne na terenie kraju.

Naruszew