Technologie » Komputery

Nowe otwarcie Saturn Szczecin - Z myślą o fanach nowych technologii

Już 24 czerwca Saturn w CH Kaskada zaprosi klientów na zakupy w odmienionej, zmodernizowanej przestrzeni.

Dzięki przeprowadzonym zmianom, mieszkańcy Szczecina i okolic będą mogli korzystać z bogatej oferty sklepu w jeszcze bardziej komfortowych warunkach. Wydarzeniu towarzyszy ciekawa akcja promocyjna.

Przez 6 lat obecności na rynku szczeciński Saturn zyskał ogromną popularność zarówno wśród osób poszukujących nowoczesnych urządzeń do domu i biura, jak i urządzeń mobilnych. Wyznaczając sobie rolę przewodnika po świecie nowych technologii Saturn cały czas się zmienia, dostosowując ofertę do światowych trendów w branży.

Klienci sklepu wiedzą, że z każdą wizytą znajdą tu coś nowego: nowoczesne rozwiązania technologiczne, najbardziej pożądane gadżety oraz absolutne nowości, dostępne po raz pierwszy na rynku. Aby jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby konsumentów, sklep przeszedł gruntowną modernizację.

– Wychodzimy z naszą ofertą naprzeciw potrzebom nawet najbardziej wymagających użytkowników nowych technologii. Dzięki temu Saturn stał się pierwszym adresem dla osób poszukujących kompleksowej oferty obejmującej zarówno szeroki wybór produktów, fachowe doradztwo, jak i usługi – mówi Wojciech Wierzchucki, dyrektor marketu Saturn w CH Kaskada w Szczecinie. – Dzięki modernizacji stworzyliśmy odnowioną, nowoczesną przestrzeń, zaaranżowaną zgodnie ze światowymi standardami – idealną do poznawania cyfrowych innowacji.

Czym zaskoczy szczeciński Saturn w nowej odsłonie? Nie tylko nowoczesnym wyglądem, ale też lepszą funkcjonalnością. Zgodnie z aktualnymi preferencjami zakupowymi szczególnie wyeksponowane zostały działy z urządzeniami mobilnymi, które stały się nieodłącznym elementem naszej codzienności. Duża przestrzeń poświęcona została cyfrowej rozrywce – w sklepie dostępne są różne modele sprzętu dla graczy czy okularów VR. Można je na miejscu przetestować, podobnie jak cieszące się rosnącą popularnością elektryczne deskorolki i hulajnogi. Do dbałości o aktywny i zdrowy tryb życia zachęca prezentacja elektroniki sportowej oraz nowoczesnych urządzeń AGD ułatwiających przygotowanie zdrowych posiłków i soków.

Wśród tak różnorodnej oferty wybór jest bardzo trudny. Dlatego atutem sklepu jest profesjonalne doradztwo. Jesteśmy wielkimi fanami nowych technologii i chętnie dzielimy się naszą wiedzą z klientami – mówi Wojciech Wierzchucki, dyrektor marketu Saturn w Szczecinie. – Zaprezentujemy funkcje produktów i pomożemy wybrać model, który będzie najlepiej odpowiadał konkretnym potrzebom. Pokazujemy, w jaki sposób dostępne rozwiązania mogą nam służyć w każdej niemal sferze życia.

Klienci sklepu mogą również skorzystać z szerokiego pakietu usług, które pozwolą od razu cieszyć się wszystkimi możliwościami nowo zakupionego sprzętu. Saturn oferuje między innymi dostawę i instalację urządzeń w domu, pierwsze uruchomienie komputera czy instalację oprogramowania. Można też skorzystać z zabezpieczenia tabletów i smartfonów szybą lub folią ochronną, z oferty ratalnej lub opcji rozszerzonej ochrony produktów. Ci, którzy preferują zakupy drogą internetową, mogą w sklepie odebrać sprzęt zakupiony na stronie www.saturn.pl. Klienci mogą również oddać w sklepie nieodpłatnie stare urządzenia o dowolnych gabarytach, nawet jeśli nie zakupili nowych. Saturn nieodpłatnie przekazuje je do recyklingu. To ważne zwłaszcza dla tych, którym leży na sercu ochrona środowiska naturalnego.

Warto zwrócić uwagę na specjalną ofertę promocyjną, przygotowaną z okazji nowego otwarcia. Obejmuje ona sprzęt z wielu kategorii produktowych w wyjątkowo atrakcyjnych cenach, między innymi:

- MacBook Air 13” za 3499,- zł;
- Smartfon Samsung Galaxy S8 za 3199,- zł;
- Elektryczna deskorolka Skymaster Wheels 6,5” Dual system za 899,- zł;
- Konsola Nintendo Switch+JOY-CON za 1399,- zł;
- Wyciskarka do owoców Kenwood za 1249,- zł;
- Robot odkurzający iRobot Roomba 615 za 1099,- zł.

roots_as