Dom » Wnętrza

Nowe propozycje meblowe w Parku Handlowym Janki

15 lutego Park Handlowy Janki poszerzył wachlarz sklepów o lokal z wysokiej jakości asortymentem meblowym. Klienci parku mogą korzystać z szerokiej oferty marki Optisofa, na którą składają się komfortowe narożniki, sofy oraz zestawy wypoczynkowe.

Asortyment marki obejmuje różnorodne wzory foteli, sof, zestawów i modułów wypoczynkowych, które sprawdzą się zarówno we wnętrzach nowoczesnych, jak i tradycyjnych. Najwyższa jakość tkanin i skór obiciowych powoduje, że meble będą służyły przez długi czas. Dodatkowym atutem oferty jest możliwość wyboru modyfikowanej skóry. Tkanina ta, zawierająca naturalne skórzane włókna, doskonale imituje materiał naturalny. Posiada jego kolor, fakturę i miękkość, będąc przy tym całkowicie ekologiczną.

Firma Optisofa powstała w roku 1990 r. z pasji do komfortowych i eleganckich mebli. Produkcja początkowo odbywała się w jednym zakładzie. Dziś istnieją już trzy fabryki, które zaopatrują firmowe salony w Polsce, a także Wielkiej Brytanii, Rosji, na Litwie, Łotwie i Słowacji. Optisofa od 23 lat rozwija swoje zaplecze technologiczne i projektowe, co pozwala utrzymać wysoką jakość wyrobów, jak i sprostać oczekiwaniom klientów.

Nowo otwarty sklep w Parku Handlowym Janki ma powierzchnię ok. 200 mkw. i mieści się pomiędzy salonem Farma Kolonialna i Spotline. To druga lokalizacja marki Optisofa na mapie Warszawy.

Maria Szwed