Kobieta, zdrowie, uroda » Medycyna

Nowe smaki białka KFD Premium WPC 80

KFD Premium WPC 80 to produkt najwyższej jakości, który bez wątpienia zaspokoi oczekiwania każdego klienta. Warto zaznaczyć, że jest to instantyzowany który w stu procentach zawiera koncentrat białka serwatkowego.
Preparat to nie tylko idealne i szybkie efekty, ale także znakomita kompozycja smakowa, dzięki której z przyjemnością się go stosuje. Dodatkowymi zaletami jest także to, że w czasie spożywania produktu nie pojawia się piana, zaś sam preparat idealne i szybko się rozpuszcza. Na pewno warto także wspomnieć o jeszcze jednej zalecie a mianowicie o fakcie, że w odżywce białkowej nie ma żadnych barwników, domieszek białych roślin czy też innych szkodliwych dodatków. Gwarancja smaku oraz zawsze wysoka jakość

KFD Premium WPC 80 to odżywka produkowana w kilku smakach i aromatach. Można zakupić więc solony karmel, smak wafelkowy, szarlotkowy czy też waniliowo - cynamonowy. Skład preparatu dostępnego w ofercie KFD to także idealnie dobrane składniki. Warto wymienić walinę, kwas glutaminowy, serynę, alaninę, prolinę oraz cystynę. Znajdziemy tutaj także kwas cytrynowy, czyli regulator kwasowości w czystej postaci, sól oraz substancję słodzącą, która to nie jest zawarta w przypadku smaku naturalnego. Warto pamiętać, że produkt zawiera w swoim składzie niewielkie ilości laktozy, dlatego jeśli jesteśmy alergikami musimy zwrócić na to szczególną uwagę.

KFD Premium WPC 80 to gwarancja bardzo wysokiej jakości oraz idealnie dobranych składników, które pozytywnie wpływają na nasz organizm. Kupując ów produkt możemy mieć sto procent pewności, że nie ma w nim żadnych barwników, ani też konserwantów, dzięki czemu przyjmować możemy go całkowicie bezpiecznie.

KFD Nutrition