Rozrywka i wypoczynek » Sport

Nowe smaki białka WPC80 od KFD

Nowe smaki białka WPC80 od KFD
Zobacz więcej zdjęć »
KFD 100% WPC80 to koncentrat wysokiej jakości białek serwatkowych, które charakteryzują się doskonałą rozpuszczalnością, a także wyjątkowo delikatnym smakiem.
Produkt stworzony jest w procesie ultrafiltracji, dzięki czemu wyróżnia się bardzo niskim poziomem tłuszczu oraz laktozy. Dodatkowo pozbawiony jest on sztucznych barwników oraz aspartamentu, a tym samym bezpieczny dla zdrowia. Należy zaznaczyć także, że produkt nie zawiera białek roślinnych, czyli soi, pszenicy ani też ryżu.

Koncentrat białkowy KFD WPC80 jest idealnym uzupełnieniem diety każdego sportowca zarówno amatora, jak i profesjonalisty. Jeśli połączymy go z odpowiednim treningiem możemy spodziewać się szybkiego wzrostu masy mięśniowej, a także redukcji tkanki tłuszczowej.

Koncentrat białkowy można nabyć w wielu różnorodnych smakach, które na pewno ucieszą niejedno podniebienie. Nowością jednak jest smak pistacjowy oraz smak białej czekolady. Dzięki nim nie tylko będziemy cieszyć się z wyśmienitych efektów, z pięknej rzeźby ciała, ale spożywać będziemy koncentrat z prawdziwą przyjemnością.

KFD Nutrition działa na polskim rynku już od 14 lat. Swoją działalność koncentruje głównie w sferze dostarczania profesjonalnych, wysokiej jakości suplementów dla sportowców. Działa jednak również na polu farmacji, jak również edukacji (Akademia KFD). Zapraszamy do skorzystania z usług firmy KFD.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

KFD Nutrition
http://nutrition.kfd.pl

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami


Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »