Gospodarka » Żywność
Nowe wędliny sojowe
Zobacz więcej zdjęć » |
Dotychczasowy asortyment uzupełniono o wędliny sojowe z pieczarkami, wędliny sojowe z papryką oraz wędliny sojowe z ogórkiem. Podobnie jak obecne już na rynku wyroby, również nowe produkty są podzielone na plastry, tym razem jednak producent zdecydował się na ich mniejszą średnicę, motywując to łatwością i uniwersalnością wykorzystania.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Zmianie nie uległy podstawowe prozdrowotne korzyści spożywania wędlin sojowych: wysoka zawartość białka oraz brak cholesterolu. Produkty są wykonane w 100% z surowców roślinnych. Zawierają białko soi niemodyfikowanej genetycznie oraz białko pszenne, a nie zawierają tłuszczu zwierzęcego, ani konserwantów. Znakomicie nadają się do kanapek i sałatek na zimno, a także do podgrzewania na patelni czy zapiekania, np. w pizzy wegetariańskiej.
Nowe wędliny sojowe dostępne są w 100-gramowych opakowaniach.
Nadesłał:
alecsredhouse
|
Komentarze (0)