Moda » Odzież

Nowe, większe Medicine w Wola Parku

Oryginalne kolekcje ubrań i akcesoriów, limitowane projekty młodych artystów, najwyższa jakość materiałów i nieszablonowy wystrój wnętrza. To wszystko można znaleźć w rozbudowanym salonie sieci Medicine-Everyday Therapy, który utrzymany jest w nowym koncepcie marki.

Sklep w Wola Parku został powiększony o 160 mkw. i zajmuje obecnie 416 mkw.

Medicine kolekcje dedykuje przede wszystkim osobom otwartym na nowości i posiadającym własny, oryginalny styl. To, co charakteryzuje markę to przede wszystkim przykuwające uwagę wzornictwo oraz limitowane serie, które szczególnie spodobają się klientom lubiącym wyróżniać się z tłumu. Kolekcje tworzą polscy utalentowani projektanci, do współpracy zapraszani są również znani artyści. Marka oferuje wygodne, casualowe miejskie ubrania, które można nosić zarówno do pracy, jak i na co dzień.

- Medicine zaskarbiło sobie sympatię wielu naszych klientów - za wysoką jakość i nowoczesną stylistykę. O popularności marki świadczy między innymi decyzja o powiększeniu salonu, dzięki której miłośnicy nietuzinkowych kolekcji mają jeszcze więcej możliwości, by stworzyć ciekawy outfit. Na powierzchni ponad 400 mkw. znajdą szeroki wachlarz odzieży i akcesoriów. Salon zachwyci ich także nowym wystrojem. Bardzo szerokie wejście, już z alejki zaprasza do wnętrza pełnego kolorowych propozycji – przekonuj Dagmara Pozowska, dyrektor centrum handlowego Wola Park.

W kolekcjach Medicine obecnie znaleźć można projekty Marcina Wrońskiego, które są próbą stworzenia opowieści o spotkaniu człowieka ze stworzeniami zamieszkującymi nieprzebytą morską toń oraz o odkrywaniu tajemniczych, podwodnych odmętów. W sklepie dostępna jest również seria Tattoo Konvent stworzona przez znanych tatuatorów oraz dedykowana miłośnikom jednośladów kolekcja Dawida Ryskiego.

Autorski koncept salonu Medicine został zaprojektowany i wykonany zgodnie ze światowymi trendami. Unikalny charakter sklepu w Wola Parku podkreślają elementy wystroju utrzymane w inspirującym stylu industrialnym i vintage. Całość dopełniają użyte wysokiej jakości materiały naturalne i dekoracje w formie żywych roślin.

beyondpr