Technologie » Fotografia

"Nowoczesny film ślubny i korporacyjny" unikalne warsztaty dla filmowców w ramach Sony Pro Tour

Wtorek 20 lutego 2018 roku w Szczecinie Warsztaty są bezpłatne – po wcześniejszej rejestracji http://bit.ly/SonyProTour`

Dla kogo? Dla każdego kto jest filmowcem, albo po prostu entuzjastą wideo. Dla każdego, kto chce rozwijać swoje umiejętności. Dla każdego kto chce, żeby tworzone przez niego filmy ślubne czy korporacyjne były nowoczesne.  Dla każdego, kto chce przetestować najnowsze kamery SONY między innymi: PXW-FS7II, PXW-FS5 oraz PXW-Z90.

Już 20 lutego 2018 o godzinie 10:00 w Szczecinie -  Nad Wodą, ul. Przestrzenna 19 - rozpoczną się warsztaty, w których będzie można poznać współczesne, światowe trendy w filmie ślubnym i korporacyjnym.

Będzie to szansa na zdobycie nowych umiejętności oraz inspiracji, nie tylko w zakresie warsztatu pracy i wiedzy, ale też tajników działania w social mediach. Specjaliści podpowiedzą jak dobrać sprzęt, przybliżą wielokamerowe realizacje live na żywo przy użyciu nisko kosztowego miksera MXC-500, a także odpowiedzą na wszystkie pytania, a nawet przeanalizują prace.

Spotkanie poprowadzi filmowiec z wieloletnim doświadczeniem - Karol Kania. Na miejscu będą dostępni specjaliści z SONY Pro oraz z Cyfrowe.pl

Agenda spotkania:
10.00 - 10.15 - Przywitanie uczestników
10.15 - 12.00 - Część teoretyczna (Karol Kania)
12.00 - 12-15 - Przerwa
12.15 - 13.15 - Warsztaty praktyczne - praca z modelką na profesjonalnym sprzęcie video marki SONY.
13.15 -​ 13.30 - Przerwa
13.30 - 15.30 - Wykład "Jak zdobyć klientów w mediach społecznościowych, czyli sprzedaż usług na Facebook i Instagramie." (agencja interaktywna Beeffective)
15.30 - 16.00 - Konsultacje ze specjalistą

Bezpłatna rejestracja i bliższe informacje: http://bit.ly/SonyProTour`