Rozrywka » Uroczystości
Nowość! Kiełbasa Krucha Kmicica – smak szlacheckich czasów
Zobacz więcej zdjęć » |
Kiełbasa Krucha Kmicica to klasyczna propozycja dla prawdziwych smakoszy, ceniących produkty regionalne o unikalnej recepturze oraz aromacie.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Kwintensencję smaku uzyskano dzięki wykorzystaniu wysokiej jakości składników, a także specjalnie dobranej kompozycji przypraw, takich jak czosnek czy gorczyca. Co więcej, na każde 100 g wyrobu zużyto aż 120 g wyselekcjonowanego, grubo siekanego mięsa wieprzowego. Ponadto kiełbasa Krucha Kmicica nie zawiera glutenu oraz fosforanów. Specjał wyśmienicie smakuje na zimno, szczególnie serwowany z dodatkiem musztardy i chrzanu, soczystych, świeżych warzyw oraz marynowanych grzybów. Kiełbasa polecana jest także jako uzupełnienie regionalnych stołów, na których apetycznie się prezentuje, m.in. dzięki charakterystycznej ciemno-brązowej barwie, będącej efektem długiego wędzenia w dymie drzewnym.
Podobnie jak pozostałe wędliny z linii Skarby Kmicica marki Gzella, przysmak ten doda każdej uczcie iście szlacheckiego charakteru. Zatem wystarczy jeszcze zaprosić gości, by poczuć się jak za dawnych, dobrych czasów!
Nadesłał:
gastrosfera
|
Komentarze (0)