Gospodarka » Żywność

Nowość marki FRoSTA! Warzywa na patelnię w międzynarodowych smakach!

FRoSTA rozszerzyła portfolio o warzywa na patelnię w nowych, międzynarodowych smakach. Najnowsza propozycja marki obejmuje Warzywa na patelnię toskańskie, Warzywa na patelnię meksykańskie, Warzywa na patelnię francuskie, Warzywa na patelnię karaibskie oraz Warzywa na patelnię chińskie.

Warzywa na patelnię toskańskie, meksykańskie, francuskie, karaibskie i chińskie to najnowsza propozycja marki dla wymagających konsumentów, którzy cenią sobie smak, jakość, naturalność i szybkość przygotowywania posiłków. Produkty są dostępne w sprzedaży w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji.

Nowe warzywa na patelnię FRoSTY są międzynarodowe nie tylko z nazwy. O ich charakterze decydują receptury i oryginalne składniki: sambal oelek, grzyby mun, trawa cytrynowa, czy mleczko kokosowe. Swój wyrazisty smak zawdzięczają świeżym, soczystym warzywom, ziołom i przyprawom.

Przejrzysta szata graficzna i żywa kolorystyka nowych opakowań warzyw FRoSTY silnie eksponują produkty i podkreślają ich międzynarodowe smaki. Gwarancję jakości warzyw na patelnię, poza odświeżonym logotypem marki, stanowią komunikaty informujące o ich naturalności.

Nowe opakowania zostały zaprojektowane w oparciu o wyniki badań konsumenckich. Zgodnie z oczekiwaniami konsumentów zawierają czytelne, przejrzyste listy składników. Na froncie opakowań został podany czas przygotowania produktu. Z tyłu znajdują się kulinarne inspiracje, zawierające propozycje przepisów na bazie nowych produktów marki FRoSTA oraz funkcjonalny QR kod. Po zeskanowaniu QR kodu konsument może zobaczyć w swoim telefonie komórkowym wiele ciekawych przepisów.

Producent: FRoSTA Sp. z o.o.

Produkty:

Warzywa na patelnię toskańskie