Dom » Budownictwo

Nowość w zakupach on-line w Bricomanie

Sieć sklepów remontowo-budowlanych Bricoman wprowadziła udogodnienie dla klientów: możliwość zakupienia on-line na www.bricoman.pl całego asortymentu sklepów stacjonarnych.

Bricoman to jeden z nielicznych na rynku remontowo-budowanych sklepów, w którym produkty dostępne przez Internet są identyczne z produktami dostępnymi w tradycyjnej sprzedaży. Klienci zainteresowani zakupami on-line na stronie www.bricoman.pl mają dostęp do informacji o aktualnym stanie magazynowym każdego z 4 sklepów Bricoman (Warszawa Wilanów, Warszawa Połczyńska, Poznań, Biała Podlaska).

Ceny w sklepie internetowym i sklepach stacjonarnych nie różnią się między sobą. Klienci zyskują, zatem możliwość zakupu produktów remontowo-budowlanych w takiej samej cenie, nie tracąc czasu na dojazd i z gwarancją dostępności wybranych produktów. Do sklepu on-line można także powrócić po wizycie stacjonarnym i obejrzeniu produktów osobiście. Lub odwrotnie - zapoznać się z wyprzedzeniem z asortymentem wybranego sklepu przeglądając katalog on-line, a następnie dokonać zakupu tradycyjną metodą.

Tożsamość oferty on-line i off-line Bricomana to gwarancja dostępności i jakości towarów. Znika też często powtarzający się problem wiarygodności firmy, która stoi za sklepem on-line.

FuturePRpl