Gospodarka » Żywność
NOWOŚĆ WINIARY w butelkach – Sosy pomidorowe w 3 pysznych odsłonach
Zobacz więcej zdjęć » |
Kto z nas nie przepada za kuchnią śródziemnomorską? Swoich wielbicieli ma na całym świecie! Proste i starannie dobrane składniki to niewątpliwie tajemnica jej sukcesu. Już dziś poznaj nową linię sosów pomidorowych WINIARY w butelkach, przygotowywanych na bazie oryginalnej receptury TOMATE FRITO. Dzięki nim stworzysz zachwycające dania na specjalne okazje, ale i łatwy szybki obiad dla całej rodziny. Spróbuj już dziś wszystkich trzech nowości!
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Oryginalna receptura, naturalne składniki
Zapraszamy do odkrycia nowych gotowych sosów pomidorowych do makaronu przygotowanych na bazie oryginalnej śródziemnomorskiej receptury „TOMATE FRITO”. To właśnie stąd bierze się głębia i intensywność smaku, a także gęsta konsystencja sosów! Najpierw smażona jest cebulka z oliwą z oliwek i przyprawami, następnie dodawane są dojrzałe śródziemnomorskie pomidory i aromatyczne zioła. To wszystko gotowane jest do momentu, aż składniki połączą się w harmonijną całość. Doskonały smak wymaga czasu, dlatego do sosów pomidorowych WINIARY nie dodawana jest mąka ani skrobia.
Zachęcamy do wyruszenia w kulinarną podróż po wyszukanych smakach kuchni śródziemnomorskiej:
Sos Boloński WINIARY – dzięki niemu przygotujesz pyszny obiad we włoskim stylu dla całej rodziny. Potrzebujesz tylko 250 g mięsa mielonego, łyżkę oleju i 300 g makaronu. Mięso podsmaż przez ok. 10 minut na oleju ciągle mieszając. Dodaj sos, wymieszaj z mięsem i gotuj jeszcze przez ok. 3 minuty. Gotowy sos podawaj z makaronem spaghetti. Gotowe! Ten pyszny, intensywny smak i konsystencja cię zaskoczy!
Sos do spaghetti z bazylią i czosnkiem WINIARY – to propozycja na pyszne danie przygotowane na bazie tradycyjnej śródziemnomorskiej receptury, polegającej na długim smażeniu cebulki z przyprawami, do której dodawane są słodkie pomidory i zioła. Do przyrządzenia potrawy potrzebujesz tylko 200 g makaronu. Wystarczy, że sos podgrzejesz gotując przez ok. 3 minuty i wymieszasz go z przygotowanym wcześniej makaronem, a następnie posypiesz tartym żółtym serem. Pycha!
Z nowym Sosem Włoskim z oliwkami i pieczarkami WINIARY, za sprawą oryginalnej receptury Tomate Frito w łatwy i szybki sposób przygotujesz potrawę rodem z kuchni śródziemnomorskiej. Wystarczy, że podgrzejesz sos, a następnie podgotujesz go przez 3 minuty i wymieszasz z wcześniej przygotowanym makaronem. Na końcu posyp startym żółtym serem. Możesz już zachwycać się tym intensywnym, pomidorowym smakiem!
Po więcej pomysłów i inspiracji na pyszne dania z wykorzystaniem produktów marki WINIARY zapraszamy na www.winiary.pl
Nadesłał:
IP1
|
Komentarze (0)