Dom » Wnętrza

Nowości w Premium Class – baterie AMBER i TOPAZ Grupy Armatura

Nowości w Premium Class  – baterie AMBER i TOPAZ Grupy Armatura
Produkty sygnowane marką Premium Class, przeznaczone dla wymagających Klientów, poszukujących ciekawych i interesujących rozwiązań, zostały wzbogacone o dwie ekskluzywne rodziny baterii: oryginalną AMBER oraz klasyczną TOPAZ.
Bursztynowe piękno - baterie AMBER

Baterie AMBER to interesująca propozycja dla wielbicieli kamieni szlachetnych. O wyjątkowości serii stanowi połączenie naturalnego bursztynu z klasycznym wzornictwem, tak cenionym przez Klientów. Elegancja oparta na cylindrycznych kształtach, została przełamana indywidualnie zaprojektowanym, niekonwencjonalnym bursztynowym uchwytem. W skład serii Amber wchodzi 17 modeli baterii: baterie wannowe (ścienne, trójotworowe stojące, podtynkowe), natryskowe (podtynkowe, ścienne), umywalkowe (nablatowe, stojące, ścienne) zlewozmywakowe (ścienne, stojące) oraz baterie bidetowe.

Inspiracja z natury - bateria TOPAZ

Inspirowana naturalnymi minerałami rodzina baterii Topaz skierowana jest do Klientów ceniących klasykę, połączoną z funkcjonalnością. Osadzony na opływowej bryle, wyprofilowany, ergonomiczny uchwyt, łatwo dopasowuje się do kształtu dłoni. Delikatne linie nadają baterii lekkości i indywidualnego charakteru. Zwracają uwagę swą delikatnością i oryginalnością. Seria Topaz składa się z armatury wannowej, natryskowej, umywalkowej, bidetowej oraz zlewozmywakowej.

inpluspr