Gospodarka » Żywność
Nowy lokal gastronomiczny w Avenidzie Poznań
Avenida to nie tylko miejsce, w którym klienci robią zakupy – to również centrum spotkań. Z myślą o wszystkich mieszkańcach Poznania i podróżnych stale poszerzamy ofertę gastronomiczną. Covring to pierwszy tego typu lokal, w którym można kupić smaczne przekąski typu „to go” o nietypowym połączeniu smaków - mówi Katarzyna Korpak, dyrektor Avenidy Poznań.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Marka Covrig, która od 2015 roku oferuje mieszkańcom Poznania precle w różnych kompozycjach smakowych kolejny swój punkt gastronomiczny otworzyła w Avenidzie. Główny powód – dogodna lokalizacja.
Avenida jest jednym z niewielu centrów handlowych w Poznaniu, które ze względu na swoje położenie i bezpośrednie sąsiedztwo z dworcem kolejowym i autobusowym generuje bardzo duży przepływ klientów, co ma duże znaczenie dla gastronomii – mówi Anna Bodzicz-Sycz, przedstawiciel marki Covrig.
Nowy punkt gastronomiczny w Avenidzie oferuje przekąski typu „to go”. Marka Covrig w swoich propozycjach posiada precle zarówno w tradycyjnej odsłonie – z serem, makiem, solą lub sezamem, jak i te nietypowe np. z kabanosem i serem lub z salami.
Nowy lokal Covrig w Avenidzie pozostaje wierny konceptowi marki i ściśle nawiązuje wystrojem do pilotażowego sklepu, który w Poznaniu został otwarty trzy lata temu.
Nadesłał:
PRinspiration
|
Komentarze (0)