Moda » Odzież

Nowy najemca w ETC Swarzędz

Modową ofertę ETC Swarzędz wzbogaciła kolejna marka. Sklep POLONESKA otworzył się w Centrum w sobotę 16 października i zaprasza wszystkie klientki, które cenią najwyższą jakość i doskonałe wzornictwo. Salon zajął powierzchnię 90 m2.

POLONESKA stawia na elegancką modę damską od polskich projektantów, wysoką jakość użytych materiałów oraz przemyślane kroje. W ofercie sklepu znaleźć można stroje okolicznościowe – sukienki wieczorowe oraz koktajlowe pasujące na wiele okazji np. świętowanie zbliżających się Andrzejek, płaszcze i kurtki, a także torebki uzupełniające codzienne i formalne stylizacje. Dzięki szerokiej rozpiętości dostępnych rozmiarów każda z pań znajdzie coś dla siebie. Marka dba o styl kobiet od rozmiaru 34 do 50.  Do sklepu warto wybrać się szczególnie teraz, gdy pogoda płata figle i cieplejsze ubrania przydadzą się każdego dnia.

Sklep Poloneska zlokalizowany jest obok Piekarni-Cukierni NATURA.

beyondpr