Dom » Ogrody

Nowy sklep Broil King / DYNAMIC Centrum Grilla w Gemini Park Bielsko-Biała

Nowy sklep Broil King / DYNAMIC Centrum Grilla w  Gemini Park Bielsko-Biała
Wysoka jakość wykonania, wydajność i niezawodność – to cechy produktów dostępnych w nowym sklepie DYNAMIC Centrum Grilla mieszczącym się w C.H. Gemini Park w Bielsku-Białe
Wysoka jakość wykonania, wydajność i niezawodność - to cechy produktów dostępnych w nowym sklepie DYNAMIC Centrum Grilla mieszczącym się w C.H. Gemini Park w Bielsku-Białej.

W ofercie firmy DYNAMIC Centrum Grilla klienci znajdą marki z najwyższej półki, takie jak Steel, Broil King, Outdoorchef, Grill Pro czy Barbecue Genius.

Nasze zalety to:

• Innowacyjne produkty
  • Wyspecjalizowany zespół sprzedawców
  • Szybka obsługa i terminowe dostawy
  • Rozbudowane serwisy internetowe
  • Pełna obsługa i wsparcie dla klientów końcowych

Broil King jest wiodącą marką korporacji OMC, niekwestionowanego lidera w segmencie Grilli w Kanadzie - macierzystym rynku firmy. OMC stale umacnia swoją pozycję w USA i Europie, dążąc do wiodącej pozycji w stale rosnącym segmencie grilli premium. Firma Broil King oferuje szeroki wachlarz grilli gazowych dla tych, którzy cenią codzienny i całoroczny relaks na świeżym powietrzu. Celem firmy jest zapewnienie najwyższej jakości i wydajności wszystkich produktów. Urządzenia firmy Broil King są najczęściej wybieranymi grillami przez klientów w Kanadzie, a coraz częściej można je znaleźć także w ogrodach i na tarasach domów w USA i Europie.

Outdoorchef jest znaną międzynarodową firmą należącą do grupy DKB. Asortyment produktów obejmuje wysokiej jakości grille gazowe, węglowe i elektryczne, oraz szeroki wachlarz innowacyjnych akcesoriów do grillowania. Głównym produktem Outdoorchef są kuliste grille gazowe z unikalną, opatentowaną technologią „leja", która zapewnia skuteczną ochronę przed szkodliwym dla zdrowia ogniem wznieconym przez ociekający tłuszcz. Produkty OUTDOORCHEF wykonane są z materiałów najwyższej jakości, zaskakują inteligentnymi rozwiązaniami i posiadają nowoczesny design.

Steel - Piece kuchenne Steel to najwyższej klasy urządzenia dla Twojego domu, wykonywane na indywidualne zamówienie. Steel Spa oferuje dziś szeroki, jeden z największych na rynku asortyment wyrobów oparty o kilka linii produkcyjnych, wytwarzając łącznie ponad 100 modeli sprzedawanych pod własną marką w 15 różnych krajach. W lutym 2006 roku firma Steel wdrożyła swój własny system jakości potwierdzony certyfikatem zgodności z normami ISO 9001-Vision.

Oferowane przez firmę DYNAMIC Centrum Grilla urządzenia dzięki opatentowanym technologiom oraz innowacyjnym akcesoriom, stwarzają szeroką gamę zastosowań. Oprócz kiełbasek, steków, ryb i drobiu, dają możliwość stworzenia dania wegetariańskiego, pizzy a nawet kuszącego deseru z grilla.

DYNAMIC Centrum Grilla

tel: +48 504 122 079

email: biuro@dynamic24.pl // www.dynamic24.pl // http://facebook.com/centrumgrilla

najlepsze pomysły na grilla: http://www.naruszcie.pl